Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group

Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group

21 Лютого 2020
2924
21 Лютого 2020
16:21

Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group

2924
В управлінській структурі кінокомпанії з’явилася позиція СЕO.
Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group
Вікторія Ярмощук стала СЕО Film.ua Group

Про це повідомляє пресслужба Film.ua Group.

Рішення про створення позиції СЕO було прийнято через зростання групи компаній та для збереження центричності управління, мінімізації ризиків і оптимізації ресурсів. Стратегія, основні цілі та бізнес-структура залишаться незмінними, йдеться в пресрелізі. 

Вікторія Ярмощук працює з Film.ua Group 17 років, із моменту її заснування.

З 2010 року керувала медійною консалтинговою компанією Media Resources Management. У 2016 році очолила Українську кіноасоціацію. У 2019 році зайняла позицію координатора напряму «Кіно» в рамках роботи Офісу з розробки гуманітарної політики України, та є радником Міністра культури, молоді та спорту України в галузі кінематографа. У 2011 році Вікторія запустила і вивела на міжнародний рівень індустріальну конференцію Kyiv Media Week. У 2016 році була удостоєна Національної премії України «Телетріумф» за внесок у просування й популяризацію української медіаіндустрії та України в усьому світі.

«Для мене велика честь і велика відповідальність стати першим СЕО Film.ua Group... Моя мета — зберегти динамічний розвиток групи, очолити унікальну команду професіоналів і досягти всіх запаморочливих цілей, які поставлені довгостроковою стратегією розвитку. І тут ідеться не тільки про бізнес, а й про глобальні питання: світ змінюється з карколомною швидкістю, змінюються й медіа, але їхня колосальна роль у розвитку людської спільноти залишається незмінною. Дуже важливо, щоб медіа створювалися відповідальними, грамотними, не байдужими до глобальних цілей людьми і компаніями», — коментує своє призначення Вікторія Ярмощук.

«Зміна управлінської структури — один з етапів розвитку Film.ua Group. Нашому космічному кораблю потрібен капітан, і немає людини, яка б краще відповідала цій особливо важливій позиції. Вікторія, вся професійна діяльність якої пов’язана з медіабізнесом, — людина бездоганної репутації, людина з широкими зв’язками, з прекрасною освітою та унікальним досвідом. Саме їй ми довірили вести нашу компанію до наступних цілей, передбачених нашою стратегією, яка стосується не тільки побудови ефективних бізнес-процесів всередині компанії та максимальної монетизації контенту, а й створення в нашій країні повноцінної креативної індустрії, яка ефективно працює», — пояснив співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський.

Фото: пресслужба Film.ua Group

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду