detector.media
12.02.2021 14:51
Поліна Толмачова залишила Film.ua Group
Поліна Толмачова залишила Film.ua Group
У медіагрупі сказали, що рішення припинити співробітництво було спільним.

Директорка з маркетингу й піару Film.ua Group Поліна Толмачова залишила медіагрупу. Про це 12 лютого повідомила Film.ua Group.

У медіагрупі сказали, що рішення припинити співробітництво було спільним: «Це рішення було непростим, але сторони дійшли взаємної згоди».

Пані Толмачова працювала в Film.ua з 2013 року.

«Ці роки були не просто роками напруженої плідної роботи, це був у прямому сенсі слова історичний період – період становлення кінотеатральної індустрії в Україні. З точки зору маркетингу – це був час безлічі викликів: форматування збуту, формування нових ринків, запуск нових продуктів, створення бренду українського кіно та його монетизація. З точки зору PR нам вдалося не просто ввести в інформаційне поле українське кіно, але міцно його там закріпити. Я пишаюся і завжди буду пишатися тим, що мені пощастило працювати в Групі, в команді дивовижних, талановитих людей і безпосередньо впливати на глобальні процеси. Наші історії змінюють світ на краще, і бути частиною цього – величезне щастя», – розповіла вона.

«Детектор медіа» запитав у Film.ua Group, хто замінить Поліну Толмачову на посаді.

Нагадаємо, у лютому 2013 року Поліна Толмачова повідомила, що пішла з посади головної редактори журналу «Отдохни!», яку обіймала з 2010 року. Вона перейшла до кінокомпанії Film.ua Group, де стала директорою з маркетингу та PR. На цій посаді пані Толмачова замінила Ірину Побєдоносцеву.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY