Станіслав Асєєв повідомив, що отримав квартиру

Станіслав Асєєв повідомив, що отримав квартиру

13 Листопада 2020
3456
13 Листопада 2020
11:19

Станіслав Асєєв повідомив, що отримав квартиру

3456
Журналіст розповів про плани вивезти маму з окупованого Донбасу.
Станіслав Асєєв повідомив, що отримав квартиру
Станіслав Асєєв повідомив, що отримав квартиру

Журналіст «Радіо Свобода Станіслав Асєєв, якого незаконно утримували в окупованому Донецьку, повідомив, що отримав квартиру. Про це він 12 листопада написав на своїй сторінці у Facebook.

«Вирішилося дуже важливе питання з житлом – і я отримав обіцяну президентом квартиру. Маю сказати, що люди, на яких було покладено реалізацію президентського слова ще в січні, мало що зробили, – і тільки при прямому втручанні Андрія Єрмака та людей з ОП все це вирішили буквально за місяць, за що я їм неймовірно вдячний», – розповів пан Асєєв.

Він також повідомив про плани вивезти маму з окупованого Донбасу.

«Тепер я нарешті зможу вивезти маму з окупації і їй буде де жити. А сам я зможу нарешті не обертатися кожного дня з думками, чи не кинули її на підвал за те, що говорить її син. Тож ще раз дякую всім, хто доклав до цього зусиль: для моєї сім'ї це дійсно важливо», – додав журналіст.

Нагадаємо, 29 грудня 2019-го відбувся обмін утримуваними особами між Україною та бойовиками ОРДЛО. Обмін відбувся на КПВВ «Майорське» у Донецькій області. Україні повернули 76 осіб, серед яких – журналісти Станіслав Асєєв та Олег Галазюк, яких незаконно утримували в окупованому Донецьку.

Станіслав Васін (справжнє ім’я – Станіслав Асєєв) не виходив на зв’язок з колегами з проекту «Радіо Свобода» «Радіо "Донбас.Реалії"» з 2 червня 2017 року. У редакції припустили, що його могли взяти в полон бойовики «ДНР». Пізніше представники ОРДЛО повідомили про місцезнаходження Асєєва.

22 жовтня 2019 сайти бойовиків поширили інформацію, що так звана «прокуратура ДНР» засудила українського журналіста Станіслава Асєєва до 15 років ув’язнення з позбавленням права займатися журналістською діяльністю терміном на два роки і шість місяців, з обмеженням свободи терміном на один рік, з відбуванням покарання в колонії суворого режиму.

Фото: Станіслав Асєєв / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3456
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду