Кузьмі Скрябіну присвоїли звання Героя України

Кузьмі Скрябіну присвоїли звання Героя України

17 Серпня 2020
3578

Кузьмі Скрябіну присвоїли звання Героя України

3578
Президент відзначив співака та ведучого за творчу та громадську діяльність.
Кузьмі Скрябіну присвоїли звання Героя України
Кузьмі Скрябіну присвоїли звання Героя України

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України співаку, телеведучому та продюсеру Андрію Кузьменку. Цей указ президент підписав 17 серпня.

«З початком війни Андрій регулярно їздив на схід і допомагав нашим захисникам. Кузьма й сам був справжнім захисником України. Воїном слова. Його зброя – ручка, папір та мікрофон. Піснею він зцілював душу, словом – заряджав на боротьбу. За сильну, квітучу та непереможну Україну», – сказав пан Зеленський.

Андрію Кузьменку присвоїли звання за заслуги у формуванні вітчизняного культурного простору, внесок у розвиток національного музичного мистецтва, за творчу та громадську діяльність.

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року на Дніпропетровщині в результаті аварії загинув лідер українського рок-гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма. Прощальні акції з українським співаком проходили і в анексованому Криму.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3578
Читайте також
07.08.2018 10:30
Олеся Анастасьєва
для «Детектора медіа»
6 903
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пролетарий
1345 дн. тому
ВО БЛЯ ХОХМА , ОДНИ ЖЫДЫ ЗАГНАЛИ ЕГО В МОГИЛУ, А ДРУГИЕ ЖЫДЫ НАГРАДИЛИ ... ЦЫНИЗМ ВЫСШЕГО ЛЕВЕЛА.
Vitalii
1346 дн. тому
Легендарный народный музыкант и человек,жаль что хорошие люди уходят так рано из жизни...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду