Загинув співак і телеведучий Андрій Кузьменко - Кузьма Скрябін (ДОПОВНЕНО)

Загинув співак і телеведучий Андрій Кузьменко - Кузьма Скрябін (ДОПОВНЕНО)

2 Лютого 2015
17095

Загинув співак і телеведучий Андрій Кузьменко - Кузьма Скрябін (ДОПОВНЕНО)

17095
Загинув співак і телеведучий Андрій Кузьменко - Кузьма Скрябін (ДОПОВНЕНО)
Загинув співак і телеведучий Андрій Кузьменко - Кузьма Скрябін (ДОПОВНЕНО)

Сьогодні, 2 лютого, в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині загинув відомий український співак, письменник і телеведучий, лідер групи «Скрябін» Андрій Кузьменко. Про це повідомляє УНІАН.

 

Як повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, за попередніми даними, близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка (Дніпропетровська область), сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.

 

«На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди», - йдеться в повідомленні.

 

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

 

Нагадаємо, канал «1+1» і студія «Квартал 95» анонсували днями нову програму «Ліга сміху», одним з експертів у якій повинен був стати Кузьма Скрябін.

 

27 лютого о 21.00 на телеканалі «Україна» стартує нове вокальне талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining. Членами журі шоу стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма «Скрябін».

 

Колектив телеканалу ICTV висловив співчуття рідним, друзям та прихильникам Андрія Кузьменка. «Ми шоковані цією жахливою новиною та глибоко сумуємо через трагічну загибель Андрія. Співробітники ICTV знали його як талановитого музиканта, ведучого та чудову людину, Андрій завжди був щирим, заряджав своєю енергію та оптимізмом усіх, хто був поруч із ним. Його любили всі - друзі, колеги, глядачі. Багато хто знав Андрія особисто, для багатьох він був другом. Загибель Андрія Кузьменка - невимовна втрата для кожного, хто його знав, та для всієї країни», - зазначає канал.

 

Майже п'ять років Андрій Кузьменко був частиною колективу телеканалу ICTV і був ведучим таких проектів «Помилаандерсон» (2010), «Битва націй» (2011), «Бережись автомобіля» (2011), «Дача» (2012-2014), «Машина часу» (2013).

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду