Маргарита Яковлєва стала експерткою з комунікацій у НБУ

Маргарита Яковлєва стала експерткою з комунікацій у НБУ

6 Серпня 2020
1835

Маргарита Яковлєва стала експерткою з комунікацій у НБУ

1835
Регулятор також оголосив конкурс на посаду директора Департаменту комунікацій.
Маргарита Яковлєва стала експерткою з комунікацій у НБУ
Маргарита Яковлєва стала експерткою з комунікацій у НБУ

Колишня журналістка Маргарита Яковлєва стала головною експерткою Управління стратегічних комунікацій та зв'язків зі ЗМІ Департаменту комунікацій Національного банку України. Про це «Детектору медіа» 6 серпня повідомила пресслужба регулятора.

Пані Яковлєва написала про початок своєї роботи в Нацбанку 4 серпня.

Водночас у НБУ не відповіли, хто виконує обов’язки директора Департаменту комунікацій після звільнення Наталії Бондаренко. Там лише уточнили, що 4 серпня оголосили конкурс на цю посаду, він триватиме до 10 серпня включно. Деталі тут.

Маргарита Яковлєва працювала оглядачкою в газеті «Дело» та журналі «Власть денег», кореспонденткою тижневика «Деловая столица», редакторкою рубрики «Економіка» та оглядачкою в журналі «Фокус», редакторкою відділу «Фінанси» та редакторкою рубрики «Світ» в журналі «Forbes Україна», також співпрацювала з виданнями – The Ukrainian, «Український тиждень», «Інвестгазета», Weekly.ua, «Кометарі» та «Сегодня».

Нагадаємо, із 3️ серпня 2020 року з посади директорки Департаменту комунікацій Національного банку України за власним бажанням звільнилась Наталія Бондаренко.

Раніше, 1 липня, голова Національного банку Яків Смолій повідомив, що подав президенту Володимиру Зеленському заяву про звільнення за власним бажанням. Це рішення він поясним «систематичним політичним тиском» на НБУ. Наступного дня парламент його звільнив. Виконує обов'язки керівника регулятора перша заступниця Катерина Рожкова. 7 липня Яків Смолій написав прощальний лист журналістам, у якому подякував за спільну роботу, принциповість, дотримання професійних стандартів, людяність та небайдужість.

Фото: Маргарита Яковлєва / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1835
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду