Дубінського не пустили в студію «Свободи слова Савіка Шустера»

Дубінського не пустили в студію «Свободи слова Савіка Шустера»

16 Травня 2020
4140

Дубінського не пустили в студію «Свободи слова Савіка Шустера»

4140
Нардеп приїхав до студії за 40 хвилин до початку та міг зайняти місце іншого гостя, який не прийшов, але його не пустили, тому що заздалегідь домовлялись лише про включення по відеозв'язку.
Дубінського не пустили в студію «Свободи слова Савіка Шустера»
Дубінського не пустили в студію «Свободи слова Савіка Шустера»

Колишній журналіст, а нині нардеп від «Слуги народа» Олександр Дубінський 15 травня вирішив приїхати особисто до студії «Свободи слова Савіка Шустера». Про це він повідомив у Facebook.

За словами Дубінського, він не хотів, щоб його «вимикали» у будь-який момент.

Але нардепа не пустили в будівлю, мотивуючи це відсутністю його прізвища у списку запрошених. Хоча участь нардепа у програмі анонсували заздалегідь.

В ефірі Савік Шустер назвав Дубінського «колишнім нібито журналістом». Він пояснив, що нардепа не пустили начебто через санітарні вимоги та можливість розмістити в студії лише 8 гостей на певній дистанції.

При цьому Шустер розповів, що до студії не прийшов запрошений голова парламентського комітету з енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус. Для нього було місце - «і навіть два», що він привів когось із собою. У студії залишився стояти пустий стілець.

Савік Шустер заявив, що з Дубінським домовились про включення в ефірі, але за 40 хвилин він вирішив «влаштувати шухєр» та «говорити брехню». Поведінку нардепа він назвав «провокацією».

У відповідь Дубінський написав у Facebook, що його могли б розмістити на трибунах, де немає глядачів. Причину, чому його не пустили до студії, нардеп назвав «надуманою та сміхотворною». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4140
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій
1412 дн. тому
Помогите. Руки опустились жить. Я молодой, появилась семья.Моих родителей нету давно. У нас з женой двойня.В кредитах сидим. Некому помочь.Пожалуйста кто сколько может. Буду очень при очень благодарен! 4149439041036793 Знаю что все пролистают, но надеюсь сильно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду