У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19

У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19

22 Квітня 2020
1557

У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19

1557
У Львові 21 квітня журналістів почали тестувати на виявлення коронавірусу COVID-19.
У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19
У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

«Компанія РІЕЛ спільно з Львівським ІТ Кластером, за підтримки ЛМР, запускає тестування журналістів Львова на виявлення коронавірусу. Наразі мають 120 експрес-тестів. Тестування розпочали о 10:00 год у приміщенні 2-ї міської поліклініки на вул. Симоненка, 4», – йдеться в повідомленні.

Компанія Ріел та Львівський ІТ Кластер нададуть 500 експрес-тестів для тестування журналістів Львова.

«Найважливішим є те, аби в першу чергу тестування пройшли дійсно ті журналісти та фотокореспонденти, які щодня комунікують та зустрічаються з великою кількістю людей, працюють не з дому чи не виходячи з офісу», – зазнається в повідомленні.

У Львівській міській раді закликали керівників місцевих ЗМІ зареєструвати журналістів, які потребують здачі експрес-тесту тут. Журналіст при собі повинен мати документи, що посвідчують особу, та посвідчення.

Нагадаємо, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк сказала, що у Львові журналісти можуть їздити в громадському транспорті, оскільки теж забезпечують життєдіяльність міста та доносять актуальну для мешканців інформацію.

Фото: Львівська міська рада

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1557
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду