detector.media
22.04.2020 10:20
У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19
У Львові журналістів почали тестувати на COVID-19
У Львові 21 квітня журналістів почали тестувати на виявлення коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

«Компанія РІЕЛ спільно з Львівським ІТ Кластером, за підтримки ЛМР, запускає тестування журналістів Львова на виявлення коронавірусу. Наразі мають 120 експрес-тестів. Тестування розпочали о 10:00 год у приміщенні 2-ї міської поліклініки на вул. Симоненка, 4», – йдеться в повідомленні.

Компанія Ріел та Львівський ІТ Кластер нададуть 500 експрес-тестів для тестування журналістів Львова.

«Найважливішим є те, аби в першу чергу тестування пройшли дійсно ті журналісти та фотокореспонденти, які щодня комунікують та зустрічаються з великою кількістю людей, працюють не з дому чи не виходячи з офісу», – зазнається в повідомленні.

У Львівській міській раді закликали керівників місцевих ЗМІ зареєструвати журналістів, які потребують здачі експрес-тесту тут. Журналіст при собі повинен мати документи, що посвідчують особу, та посвідчення.

Нагадаємо, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк сказала, що у Львові журналісти можуть їздити в громадському транспорті, оскільки теж забезпечують життєдіяльність міста та доносять актуальну для мешканців інформацію.

Фото: Львівська міська рада

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY