Журналістів Прямого каналу не пустили на зустріч Юлії Світличної з виборцями

Журналістів Прямого каналу не пустили на зустріч Юлії Світличної з виборцями

10 Березня 2020
3406
10 Березня 2020
14:45

Журналістів Прямого каналу не пустили на зустріч Юлії Світличної з виборцями

3406
У смт Панютине Харківської області знімальну групу Прямого каналу 10 березня не пустили на зустріч кандидатки в народні депутати (по 179 округу) Юлії Світличної з виборцями.
Журналістів Прямого каналу не пустили на зустріч Юлії Світличної з виборцями
Журналістів Прямого каналу не пустили на зустріч Юлії Світличної з виборцями

Про це журналістка Крістіна Немченко повідомила ІМІ.

Зустріч відбувалася в актовій залі Панютинського вагоноремонтного заводу. Проте організатори не пустили знімальну групу до зали, зачинивши двері.

«Людей всіх запустили (до актової зали – Ред.). Ми пішли за людьми і перед нами зачинили двері, сказали, що нам не можна це знімати. Жінка, яка це сказала, не представилася. Я представилася як журналіст, показувала посвідчення в надії, що вона мені теж у відповідь про себе щось скаже, але я не розумію, хто вона», – розповіла пані Немченко.

Вона уточнила, що після цього до дверей підійшли охоронці, які стали по обидва боки, і також не пускали журналістів, перешкоджаючи оператору каналу.

«Ми ще в них питали, чому нас не пускають, чи можна пройти. Вони такі кремезні чоловіки просто стали стовпом і стояли, і перешкоджали моєму оператору – своїм тілом закривали об'єктив камери. І куди я стала, туди і вони зі мною. Тобто, не давали проходу, не давали знімати», – додала Крістіна Немченко.

Журналістка викликала поліцію. За її словами, поліція теж намагалася пройти до актової зали, але їм це не вдалося.

«Вони стукали у двері, їм ніхто не відчинив, почекали поліцейські ще деякий час разом з нами в надії, що хтось все-таки відчинить. Але потім мені поліцейський запропонував написати заяву», – повідомила вона.

Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації, а тепер кандидатка в народні депутати на проміжних виборах на 179 окрузі Юлія Світлична практично щодня з’являється в піар-сюжетах телеканалу «Інтер». Детальніше історію аномальної уваги теленовин до Юлії Світличної читайте тут.

Нагадаємо, 27 вересня 2019 року на презентацію Міністерства цифрової трансформації не пустили знімальну групу Прямого каналу попри те, що вони мали акредитацію.

Фото: ІМІ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3406
Читайте також
09.03.2020 12:00
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду