Максим Кречетов більше не працює в Офісі президента

Максим Кречетов більше не працює в Офісі президента

4 Лютого 2020
5211

Максим Кречетов більше не працює в Офісі президента

5211
Максим Кречетов звільнився з директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України.
Максим Кречетов більше не працює в Офісі президента
Максим Кречетов більше не працює в Офісі президента

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила генеральна директорка директорату з питань інформаційної політику ОПУ Ірина Побєдоносцева.

«Так, це правда. Це було його рішення», – повідомила пані Побєдоносцева, уточнивши, що Максим Кречетов не працює в ОПУ з понеділка.

«Він не працює офіційно в департаменті, але збирається продовжувати роботу в робочих групах, у тих напрямках, якими він займався, на волонтерських засадах», – сказала пані Побєдоносцева. Одним з таких напрямів є Рада з питань свободи слова та захисту журналістів при президентові України, членом якої є пан Кречетов.

Максим Кречетов не підтвердив і не прокоментував «Детектору медіа» свого звільнення та порадив звернутися до Офісу президента України із запитом.

За даними джерел «Детектора медіа», Максим Кречетов залишиться радником заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка.

Нагадаємо, Рада з питань свободи слова та захисту журналістів при президентові України — це консультативно-дорадчий орган, створений відповідно до указу президента № 808/2019. До складу ради входять 15 членів, обраних на установчих зборах: шестеро представників медіа, шестеро представників медійних громадських організацій, а також по одному представнику від Офісу президента України, Національної спілки журналістів України, Незалежної медіа-профспілки України. Максим Кречетов увійшов до складу Ради як представник Офісу президента України, він організовував засідання Ради в приміщенні ОПУ. Але в указі президента № 808/2019 він був титрований не як співробітник ОПУ, а як журналіст.

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду