Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію

Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію

19 Грудня 2019
2823

Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію

2823
Раніше він став одним із 10 координаторів Офісу з розробки гуманітарної політики України.
Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію
Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію

Про своє рішення залишити видавництво Антон Мартинов повідомив у Facebook.

«Ось і настав час мені залишити компанію і перегорнути сторінку книжки з розділом "Наш формат 2.0 (2012-2019)". Рішення прийнято. Я продаю свою частку, залишаю керівну посаду і виходжу зі співвласників компанії», - йдеться в повідомленні.

Мартинов додав, що надалі видавництво очолить його засновник.

«Владислав Кириченко заснував компанію у 2006-му та довірив мені змінити її курс у 2013-му. Для нас обох компанія була як дитина. Проте стратегічна лінія мала бути одна. Це складне рішення, ми довго до нього йшли і тепер офіційно - далі корабель попливе під командуванням її засновника», - зазначив він.

За словами Антона Мартинова, він планує відпочити та розглядати «цікаві проекти до співпраці».

«У мене є кілька варіантів розвитку подій: від власного бізнесу до нового партнерства — і я наразі відкритий до переговорів. Паралельно я залишаюся позаштатним консультантом "Нашого формату" протягом наступного року, а також поки потрібен - продовжу консультувати міністра Бородянського з питань, якими колись успішно займався Гутенберг, а зараз Безос», - повідомив він.

Нагадаємо, у серпні 2019 року стало відомо, що співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов координуватиме напрямок «Книги», експерти якого працюють над розвитком видавничої справи в рамках гуманітарної стратегії, якою опікувався на той момент радник президента, а зараз міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2823
Читайте також
08.01.2020 17:48
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду