detector.media
19.12.2019 20:32
Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію
Співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов залишає компанію
Раніше він став одним із 10 координаторів Офісу з розробки гуманітарної політики України.

Про своє рішення залишити видавництво Антон Мартинов повідомив у Facebook.

«Ось і настав час мені залишити компанію і перегорнути сторінку книжки з розділом "Наш формат 2.0 (2012-2019)". Рішення прийнято. Я продаю свою частку, залишаю керівну посаду і виходжу зі співвласників компанії», - йдеться в повідомленні.

Мартинов додав, що надалі видавництво очолить його засновник.

«Владислав Кириченко заснував компанію у 2006-му та довірив мені змінити її курс у 2013-му. Для нас обох компанія була як дитина. Проте стратегічна лінія мала бути одна. Це складне рішення, ми довго до нього йшли і тепер офіційно - далі корабель попливе під командуванням її засновника», - зазначив він.

За словами Антона Мартинова, він планує відпочити та розглядати «цікаві проекти до співпраці».

«У мене є кілька варіантів розвитку подій: від власного бізнесу до нового партнерства — і я наразі відкритий до переговорів. Паралельно я залишаюся позаштатним консультантом "Нашого формату" протягом наступного року, а також поки потрібен - продовжу консультувати міністра Бородянського з питань, якими колись успішно займався Гутенберг, а зараз Безос», - повідомив він.

Нагадаємо, у серпні 2019 року стало відомо, що співвласник видавництва «Наш Формат» Антон Мартинов координуватиме напрямок «Книги», експерти якого працюють над розвитком видавничої справи в рамках гуманітарної стратегії, якою опікувався на той момент радник президента, а зараз міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY