Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради

Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради

17 Грудня 2019
2409

Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради

2409
Під час сутичок біля Верховної Ради 17 грудня журналісту «Радіо Свобода» Сергію Нужненку розбили камеру й окуляри.
Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради
Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Під час сутичок співробітники Національної гвардії та поліції розбили камеру й окуляри журналіста "Радіо Свобода" Сергія Нужненка», – йдеться в повідомленні.

Поліція Києва повідомила, що демонтувала військові намети та затримали «найбільш активних» учасників акції. Їх кількість не називають. Крім того, після сутичок двох поліцейських доставили у лікарню.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради України 17 грудня 2019 року зібрався мітинг, учасники якого вимагають не допустити ухвалення у другому читанні законопроєкту про запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення. Мітинг організували низка політичних сил, серед яких «Всеукраїнське об'єднання «Свобода», «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», «Аграрна партія» та «Національний корпус». Загалом, за даними поліції, у акції протесту беруть участь 1,5-2 тисячі людей. Під час акції сталися сутички між мітингувальниками та спецпризначенцями. Зокрема, мітингувальники облили поліцейських зеленкою, а ті у відповідь – використали сльозогінний газ.

Під час сутичок журналістку «Громадського» Вікторію Рощину та оператора Олексія Нікуліна забризкали сльозогінним газом.

Фото: Сергій Нужненко / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2409
Читайте також
26.11.2019 17:56
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 842
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
stop
1584 дн. тому
Если уж протестовать под Верховной Радой, то чем лучше Киевская городская «рада», депутаты которой год за годом спокойно деребанят землю? И никто им за это ничего не может сделать. Киеврада - это государство в государстве, на которое нет управы! Твоят что хотят. Вдумайтесь в механизм приватизации земли Киеврадой (на их сайте kmr.gov.ua есть все документы о порядке сего действа). Человек подаёт документы, а «депутаты» решают, кому давать, а кому нет. По чисто субъективным, коррупционным критериям. Выдают «своим», зачастую в сговоре. Всё это больше напоминает бандитские сходки и рейдерство, причём более-менее узаконенное! Если у вас нет «мохнатой лапы» в земельной комиссии Киеврады, то вам ничего не светит, в подавляющем большинстве случаев. Не дадут ничего, а при случае и отобрать могут. Почитайте, в Интернете полно статей о земельных махинациях в Киеве. И всё это прекрасно «гармонирует» с образом «великого» мэра-боксёра, всё это покрывающего! Жуть. Вы не представляете, какую «Уганду» кличкоманда построила в столице Украины! Почитайте, сколько было возбуждено дел и хоть одно доведено до конца?! И это столица. Лучше бы эта Киеврада вообще не работала и не собиралась на свои дурацкие заседания (следующее из которых начнётся утром 19-го декабря).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду