detector.media
17.12.2019 16:58
Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради
Журналісту «Радіо Свобода» розбили камеру й окуляри під час сутичок біля Верховної Ради
Під час сутичок біля Верховної Ради 17 грудня журналісту «Радіо Свобода» Сергію Нужненку розбили камеру й окуляри.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

«Під час сутичок співробітники Національної гвардії та поліції розбили камеру й окуляри журналіста "Радіо Свобода" Сергія Нужненка», – йдеться в повідомленні.

Поліція Києва повідомила, що демонтувала військові намети та затримали «найбільш активних» учасників акції. Їх кількість не називають. Крім того, після сутичок двох поліцейських доставили у лікарню.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради України 17 грудня 2019 року зібрався мітинг, учасники якого вимагають не допустити ухвалення у другому читанні законопроєкту про запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення. Мітинг організували низка політичних сил, серед яких «Всеукраїнське об'єднання «Свобода», «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», «Аграрна партія» та «Національний корпус». Загалом, за даними поліції, у акції протесту беруть участь 1,5-2 тисячі людей. Під час акції сталися сутички між мітингувальниками та спецпризначенцями. Зокрема, мітингувальники облили поліцейських зеленкою, а ті у відповідь – використали сльозогінний газ.

Під час сутичок журналістку «Громадського» Вікторію Рощину та оператора Олексія Нікуліна забризкали сльозогінним газом.

Фото: Сергій Нужненко / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY