Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу

Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу

2 Грудня 2019
3898

Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу

3898
Колишня заступниця шеф-редактора сайту «Обозреватель» Ольга Консевич 18 листопада стала керівницею сайту 24 каналу.
Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу
Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу

Про це вона написала у Facebook.

«Тепер у мене є журналістська сім'я в двох містах. Круті хлопці в улюбленому затишному Львові і талановитий авторський склад в Києві. Вперше за останні роки зустрічаю таку відкритість керівництва до розвитку. За два тижні зрозуміла - це моє місце, а посаду головного редактора сайту - логічний розвиток моєї кар'єри», - йдеться в дописі.

У коментарі «Детектору медіа» пані Ольга розповіла, що раніше на сайті 24 каналу фактично не було посади головного редактора. За її словами, порталом керувала шеф-редакторка новин 24 каналу Олена Трибушна, яка мала трьох заступників у Львові, відтепер вони стали заступниками головної редакторки.

«Штат зростає, запускають нові сабпортали - це стало важко контролювати», - пояснила Ольга Консевич.

Також вона розповіла про свої обов'язки на посаді головної редакторки сайту: керівництво редакціями у Львові (новинарі та сабпортали), штатом авторів та фрілансерів у Києві, конвергенція з каналом та радіостанціями, розвиток напрямків - SMM, SEO, нових форматів та підрозділів сайту, найм працівників, участь у концептуальному плануванні розвитку холдингу ТРК «Люкс».

«Я б назвала це не "змінювати щось", а допомагати вдосконалюватися, грамотно пройти етап розвитку й трансформації. Наразі хочеться активізувати київську частину редакції сайту, розвивати нові формати подачі, збільшити цитованість та видимість бренду за рахунок роботи з авторським контентом. Також я довго працювала з аналітикою - добре знаю конкурентів, їх плани на ринку, активно просуваю структурування контенту за рахунок грамотного SEO - на жаль, ми залежимо від таких великих компаній як Google. Тому буду також допомагати з оптимізацією для пошуковиків. Це левова доля трафіку зараз для всіх успішних сайтів», - розповіла про плани на посаді Ольга Консевич.

Раніше вона працювала редакторкою стрічки новин на інтернет-порталі tochka.net, з 2012 по 2017 рік - у «Сегодня Мультимедіа», зокрема заступницею шеф-редактора сайту Segodnya.ua. Також працювала заступницею шеф-редактора сайту «Обозреватель».

Раніше повідомлялось, що головною редакторкою видання «Букви» стала Тетяна Ніколаєнко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3898
Читайте також
20.02.2020 15:39
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 713
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду