detector.media
02.12.2019 19:17
Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу
Ольга Консевич стала головною редакторкою сайту 24 каналу
Колишня заступниця шеф-редактора сайту «Обозреватель» Ольга Консевич 18 листопада стала керівницею сайту 24 каналу.

Про це вона написала у Facebook.

«Тепер у мене є журналістська сім'я в двох містах. Круті хлопці в улюбленому затишному Львові і талановитий авторський склад в Києві. Вперше за останні роки зустрічаю таку відкритість керівництва до розвитку. За два тижні зрозуміла - це моє місце, а посаду головного редактора сайту - логічний розвиток моєї кар'єри», - йдеться в дописі.

У коментарі «Детектору медіа» пані Ольга розповіла, що раніше на сайті 24 каналу фактично не було посади головного редактора. За її словами, порталом керувала шеф-редакторка новин 24 каналу Олена Трибушна, яка мала трьох заступників у Львові, відтепер вони стали заступниками головної редакторки.

«Штат зростає, запускають нові сабпортали - це стало важко контролювати», - пояснила Ольга Консевич.

Також вона розповіла про свої обов'язки на посаді головної редакторки сайту: керівництво редакціями у Львові (новинарі та сабпортали), штатом авторів та фрілансерів у Києві, конвергенція з каналом та радіостанціями, розвиток напрямків - SMM, SEO, нових форматів та підрозділів сайту, найм працівників, участь у концептуальному плануванні розвитку холдингу ТРК «Люкс».

«Я б назвала це не "змінювати щось", а допомагати вдосконалюватися, грамотно пройти етап розвитку й трансформації. Наразі хочеться активізувати київську частину редакції сайту, розвивати нові формати подачі, збільшити цитованість та видимість бренду за рахунок роботи з авторським контентом. Також я довго працювала з аналітикою - добре знаю конкурентів, їх плани на ринку, активно просуваю структурування контенту за рахунок грамотного SEO - на жаль, ми залежимо від таких великих компаній як Google. Тому буду також допомагати з оптимізацією для пошуковиків. Це левова доля трафіку зараз для всіх успішних сайтів», - розповіла про плани на посаді Ольга Консевич.

Раніше вона працювала редакторкою стрічки новин на інтернет-порталі tochka.net, з 2012 по 2017 рік - у «Сегодня Мультимедіа», зокрема заступницею шеф-редактора сайту Segodnya.ua. Також працювала заступницею шеф-редактора сайту «Обозреватель».

Раніше повідомлялось, що головною редакторкою видання «Букви» стала Тетяна Ніколаєнко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY