Євген Мураєв стане ведучим на каналі «Наш»

Євген Мураєв стане ведучим на каналі «Наш»

18 Листопада 2019
4400
18 Листопада 2019
20:38

Євген Мураєв стане ведучим на каналі «Наш»

4400
Телеканал готується до масштабного перезапуску.
Євген Мураєв стане ведучим на каналі «Наш»
Євген Мураєв стане ведучим на каналі «Наш»

Про це повідомляє пресслужба каналу «Наш».

Після перезапуску анонсують «нові принципи роботи й унікальні формати».

«Ми перезапускаємося, міняємо айдентику каналу, реформуємо сітку, добираємо в команду сильних професіоналів. Ми розвиваємо унікальні рішення віртуальної та доповненої реальності. Нові компетентні ведучі. Масштабна мережа регіональних редакцій. Новий підхід до подачі новин», - розповів колишній народний депутат, представник власника каналу Євген Мураєв.

Зазначається, що він стане ведучим у двох спеціальних форматах, проте подробиці не повідомляються.

«Незважаючи на маніпуляції конкурентів, впевнений, що некоректно вимірювати ефективність телеканалу за комерційною аудиторією 18-54. Основна мета - це робота із надширокою політично активною аудиторією 18+. По ній якраз і потрібно вимірювати ефективність цих каналів. На сьогодні "Наш" системно займає другу, третю сходинки рейтингів за аудиторією 18+», - повідомив Євген Мураєв.

Як писав ДМ, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько на той час народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

У грудні 2018 року Нацрада винесла попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Пізніше Нацрада ще раз перевірила канал, виявила, що він не виконав розпорядження про усунення порушень, і 28 березня 2019 року вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії ТОВ «Наша Прага». У травні 2019 року суд зупинив провадження у справі про анулювання ліцензії, оскільки канал ще оскаржує рішення Нацради від 28.03.2019 про звернення до суду щодо анулювання ліцензії.

У жотвні 2019 року ТОВ «Наш 365», власниками якого є співробітники каналу «Наш/Максі-ТВ», отримав ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Наш».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4400
Читайте також
23.06.2020 12:54
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 689
10.12.2019 15:42
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 917
19.11.2019 18:50
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 308
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
1613 дн. тому
Мураєв - підарас.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду