З «Інтера» пішов виконавчий продюсер Андрій Гупало

З «Інтера» пішов виконавчий продюсер Андрій Гупало

8 Серпня 2019
5869

З «Інтера» пішов виконавчий продюсер Андрій Гупало

5869
Андрій Гупало працював на каналі «Інтер» 12 років, але пішов, щоб «реалізувати свої накопичені задумки з трохи іншим глядачем».
З «Інтера» пішов виконавчий продюсер Андрій Гупало
З «Інтера» пішов виконавчий продюсер Андрій Гупало

Про це він розповів в інтерв'ю проєкту «Медианяня». У Facebook про своє звільнення медіаменеджер повідомив 2 серпня.

«Я працював при різних акціонерах, генпродюсерах, був у різних статусах, і на даний момент йду з банальної причини - щоб реалізувати свої накопичені задумки, які на "Інтері" я, в силу формату, реалізувати не зміг. Я зараз хочу попрацювати з трохи іншим глядачем», - сказав Андрій Гупало в інтерв'ю.

Ідея звільнитися, розповів пан Андрій, з'явилася через бажання «багато чого встигнути» до 40-45 років. Наразі йому 30.

«12 років я працюю в одному офісі, і ці фактичні обмеження впливають на кожен прожитий день. Мене завжди мотивували і давали унікальний досвід комерційні паралельні проєкти, але я свідомо обмежував свою додаткову загрузку і часто відмовлявся від цікавих пропозицій через основну зайнятість у Inter Media Group», - зазначив він.

На «Інтері» Андрій Гупало починав працювати як практикант у програмі «Все для тебе», після того його запросили працювати другим адміністратором проєкту «Жди меня. Украина». Паралельно він запускав інші проєкти медіагрупи.

«Для "К1" в 2010 році ми робили останній КВН з Масляковим в Україні, а для "МЕГА" спільно з музичним гуртом "А.Р.М.И.Я" створювали програму з ранковою зарядкою, проекти "Теорія змови" з ведучим Ярославом Лодигіним і "Іграшки для дорослих" з Тетяною Воржевою. Для ранкового суботнього слоту "Інтера" реалізували перший сезон "Україно, вставай" з "Кварталом 95". Далі проект "Квартал" виробляв самостійно», - розповів Андрій Гупало.

Також він брав участь у виробництві документальних фільмів, висвітленні Хресного ходу, створенні спецпроєктів до 9 травня, запусків проєти «Готуємо разом. Випічка» та «Правила виживання», був виконавчим продюсером перших двох сехонів програми «Крутіше за всіх». Виконавчим продюсером «Інтеру» пан Гупало став у серпні 2018 року, коли з цієї посади пішов Матвій Сарайкін.

Щодо подальших планів, розповів пан Андрій, то він «розглядає пропозиції на рівні топ-менеджера деяких мовників», але каже, що його творчі ідеї «з класичними каналами не перетинаються».

Наразі він працює над мультимедійною платформою VideoREX, готується до зйомок короткометражного фільму «Обійми мене», який буде продюсувати, а також планує займатися політичним консалтингом для «молодих політиків, які не перебувають під впливом олігархів».

Раніше повідомлялось, що керівник відділу «Світ» інтернет-видання Lb.ua Ігор Соловей звільнився з порталу. Він перейшов працювати заступником шеф-редактора з міжнародної інформації інтернет-видання «Обозреватель».

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5869
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду