«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України

«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України

14 Серпня 2019
3329
14 Серпня 2019
13:15

«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України

3329
Телеканал «Інтер» 24 серпня до Дня незалежності України покаже два концерти – «Україна від А до Я» та ювілейний вечір Софії Ротару.
«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України
«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України

Про це повідомляє пресслужба каналу.

У ефірі «Інтера» о 13:45 транслюватиме великий концерт «Україна від А до Я». Це не прем'єрний проєкт - шоу було знято ще у 2016 році.

«На сцені збереться безліч талановитих українських артистів, серед яких – Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Надія Мейхер, Злата Огневич, Віктор Павлік, Ольга Полякова, Віталій Козловський, Марія Бурмака, El Кравчук, Тоня Матвієнко, Міла Нітіч, ​​Олег Винник, Світлана Тарабарова, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, Ольга Ракицька, Іван Березовський, Наталя Гордієнко, групи Aviator, Kadnay, Freedom-jazz, Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. П.П. Вірського, дитячий ансамбль "Парадиз". Усього в концерті 30 номерів, кожен з яких – окремий спектакль з оригінальним візуальним рядом і яскравими спецефектами», – йдеться в описі до події.

Крім того, о 22:15 на каналі покажуть ювілейний вечір Софії Ротару, участь у якому взяли Потап і Настя Каменських, Ауріка Ротару, Alekseev, Глюкоза, Ані Лорак, Loboda та інші.

Нагадаємо, до 28-ї річниці незалежності України новини «Сьогодні» на каналі «Україна» підготували спецпроєкт «Формула Незалежності», який триватиме три дні.

Фото: Інтер 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3329
Читайте також
28.07.2019 17:17
Детектор медіа
«Детектор медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду