detector.media
31.07.2019 19:19
Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади
Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади
Ніна Кур'ята, головна редакторка «BBC News Україна», повідомила, що звільняється з посади після 8 років роботи.

Про це вона написала у Facebook.

«Це були славні 8 років. Повний перезапуск сайту після закриття радіо і ще кілька редизайнів. Запуск телевізійної програми, яка щодня виходить на "Громадському". Разом з BBC News Україна ми пережили і висвітлили кілька виборів, Євромайдан, 5 років збройного конфлікту, я вже мовчу про всілякі різні футбольні чемпіонати і "Євробачення". Ми надаємо перевагу якості перед швидкістю та кількістю, і це принесло свої плоди у вигляді репутації та поваги до нашого сайту та програми», - написала вона.

Пані Ніна додала, що завжди буде «пишатися тим, що 8 років була причетна до BBC News Україна і загалом до ВВС».

«Такий досвід випадає не кожному, він для мене дуже цінний, і я його ніколи не забуду. Мені пора рухатися далі і розвивати в те, що мені було б цікаво на даний момент. Сподіваюся, це правильне рішення», - йдеться в її повідомленні.

У коментарях під дописом Ніна Кур'ята зазначила, що планує поїхати у відпустку, а потім подивитися, «які можливості відкриються», тому «нове місце роботи невідоме навіть їй самій». Проте вона натякнула, що її амбіції можуть лежати в площині творчості, а не управління.

Як відомо, Ніна Кур'ята також є поетесою, випустила декілька збірок віршів: у 2003 році вийшла «Вуличка гравію», у 2004 – «Сіль і світло», у 2018 – «Я буду дивитися, як ти пишеш». Крім того, в альманасі «Четвер» публікувалися її вірші. Також пані Ніна отримала літературну премію «Гранослов».

Раніше повідомлялось, що Катерина Венжик офіційно обійняла посаду директорки зі спецпроєктів інтернет-видання Liga.net.

Фото: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY