Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу

Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу

31 Липня 2019
1960

Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу

1960
Поліція наразі не відкрила кримінальне провадження за фактом нападу.
Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу
Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу

Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу молодиків у футболках з написом «Традиція і порядок» під час пресконференції щодо фальсифікацій на виборах.

Про це повідомила заступниця гендиректора «Укрінформу» Марина Сингаївська.

Вона розповіла, що під час нападу молодики вибили двері в приміщенні, зламали вартісну акустичну конференцсистему, вирвали п’ять мікрофонів, обірвали жалюзі, забруднили стіни, стільці, центральний банер. За її словами, сума завданих збитків від нападу встановлюється.

Заступниця гендиректора уточнила, що пресзала не працюватиме до відновлення пошкодженого обладнання і проведення ремонту.

Марина Сингаївська також зауважила, що під час нападу постраждали троє працівників  інформагентства, яких, за її даними, побили нападники. Їм викликали швидку допомогу, також буде проведено судово-медичну експертизу ушкоджень. Вона додала, що один із постраждалих працівників – учасник бойових дій на Донбасі.

Крім того, зазначається, що поліція наразі не відкрила кримінальне провадження за фактом нападу. У коментарі агентству слідчий Шевченківського управління поліції міста Києва Василь Зарубенко повідомив: «На осіб, які були затримані, склали адмінпротокол за дрібне хуліганство. Матеріали зараз в начальника райуправління на розписі».

Нагадаємо, 30 липня кандидати в депутати по округу №50 зібрали пресконференцію в «Укрінформі», щоб розповісти про фальсифікації на виборах. Однак молодики в футболках з написом «Традиція і порядок» вибили вхідні двері до зали та вбігли із криками «Сепаратист Аксьонов!» та «Ганьба». Вони також облили водою та закидали яйцями самовисуванця Андрія Аксьонова.

Фото: «Укрінформ» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1960
Читайте також
02.08.2019 11:56
Владислав Обух, Мирослав Ліскович, Юлія Горбань, Олександр Волинський, «Укрінформ»
1 507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду