detector.media
31.07.2019 10:20
Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу
Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу
Поліція наразі не відкрила кримінальне провадження за фактом нападу.

Інформагентство «Укрінформ» вирішило закрити пресзалу після нападу молодиків у футболках з написом «Традиція і порядок» під час пресконференції щодо фальсифікацій на виборах.

Про це повідомила заступниця гендиректора «Укрінформу» Марина Сингаївська.

Вона розповіла, що під час нападу молодики вибили двері в приміщенні, зламали вартісну акустичну конференцсистему, вирвали п’ять мікрофонів, обірвали жалюзі, забруднили стіни, стільці, центральний банер. За її словами, сума завданих збитків від нападу встановлюється.

Заступниця гендиректора уточнила, що пресзала не працюватиме до відновлення пошкодженого обладнання і проведення ремонту.

Марина Сингаївська також зауважила, що під час нападу постраждали троє працівників  інформагентства, яких, за її даними, побили нападники. Їм викликали швидку допомогу, також буде проведено судово-медичну експертизу ушкоджень. Вона додала, що один із постраждалих працівників – учасник бойових дій на Донбасі.

Крім того, зазначається, що поліція наразі не відкрила кримінальне провадження за фактом нападу. У коментарі агентству слідчий Шевченківського управління поліції міста Києва Василь Зарубенко повідомив: «На осіб, які були затримані, склали адмінпротокол за дрібне хуліганство. Матеріали зараз в начальника райуправління на розписі».

Нагадаємо, 30 липня кандидати в депутати по округу №50 зібрали пресконференцію в «Укрінформі», щоб розповісти про фальсифікації на виборах. Однак молодики в футболках з написом «Традиція і порядок» вибили вхідні двері до зали та вбігли із криками «Сепаратист Аксьонов!» та «Ганьба». Вони також облили водою та закидали яйцями самовисуванця Андрія Аксьонова.

Фото: «Укрінформ» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY