Журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Зеленського – ЗМІ

Журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Зеленського – ЗМІ

3 Червня 2019
4355

Журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Зеленського – ЗМІ

4355
Журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Президента України Володимира Зеленського.
Журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Зеленського – ЗМІ
Журналістка Юлія Мендель виграла конкурс на посаду прес-секретаря Зеленського – ЗМІ

Про це повідомляють «Українська правда» та theБабель із посиланням на джерела.

Як зазначається, Юлія Мендель раніше працювала на телеканалах ICTV, «Еспресо» та «Інтері». Писала для українського Forbes і американського Politico. Кілька років як журналістка співпрацює з The New York Times.

Відповідальна за департамент інформаційної політики Ірина Побєдоносцева у коментарі «Детектору медіа» не підтвердила і не спростувала цю інформацію. Вона додала, що всі коментарі з цієї теми будуть надаватися після оприлюднення указу президента.

За даними джерела «Української правди» в Адміністрації президента, указ про призначення Мендель мають опублікувати 3 червня о 13.30.

«Детектор медіа» намагається зв’язатися з Юлією Мендель для підтвердження інформації про перемогу в конкурсі.

Нагадаємо, 1 травня новообраний президент Володимир Зеленський оголосив конкурс на посаду речника Президента України.

3 травня стало відомо, що на електронну адресу HR-департаменту команди новообраного президента України Володимира Зеленського надійшло понад 3000 резюме на посаду спікера глави держави. Серед претендентів –журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти профільних факультетів і актори.
Як писав «Детектор медіа», заступники глави Адміністрації президента Юрій Костюк повідомив, що він разом із Кирилом Тимошенком відповідатимуть за інформаційну політику АП та все, що «пов’язано з креативом і комунікаціями». Пан Тимошенко відповідатиме ще й за службу протоколу. Ірина Побєдоносцева стане главою департаменту інформаційної політики.

Володимир Зеленський призначив головою своєї АдміністраціїАндрія Богдана. Бізнес-партнер Володимира Зеленського по групі компаній «Квартал» Сергій Шефір став першим помічником президента. Кирило Тимошенко, який зробив промо кампанії Зеленського, а також сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк призначені заступниками глави адміністрації президента.

Зазначимо, що Кирило Тимошенко був помічником-консультантом на громадських засадах позафракційного народного депутата Андрія Денисенка. GoodMedia, зокрема, виробляла відеорекламу про досягнення уряду Володимира Гройсмана, ролики на замовлення Міністерства інформаційної політикифільм «Битва за Дніпро»про роль команди Ігоря Коломойського в подіях 2014 року, посткарди для країн-учасниць «Євробачення» тощо. Також його продакшн знімав телефільм «5 днів з Кононенком» про народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Ігоря Кононенка, який показали 5 канал і Прямий канал.

Серед відомих робіт Кирила Тимошенка — відеоролик Володимира Зеленського на стадіоні з викликом Петра Порошенка на дебати. Також він відповідав за інавгурацію новообраного президента, а раніше – за інавгурацію пана Порошенка.

Фото: Юлія Мендель

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4355
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
1788 дн. тому
Цирк, 3000 лохов развели....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду