Гордон очолив передвиборний штаб партії Ігоря Смешка

Гордон очолив передвиборний штаб партії Ігоря Смешка

31 Травня 2019
4783

Гордон очолив передвиборний штаб партії Ігоря Смешка

4783
Ведучий та видавець Дмитро Гордон очолив передвиборний штаб політичної партії Ігоря Смешка – «Сила і Честь», що братиме участь у позачергових парламентських виборах.
Гордон очолив передвиборний штаб партії Ігоря Смешка
Гордон очолив передвиборний штаб партії Ігоря Смешка

Про це 31 травня повідомив Ігор Смешко на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що журналіст до Верховної Ради балотуватися не планує.

«Сьогодні головою нашого передвиборчого штабу став відомий журналіст та громадський діяч – Дмитро Гордон. При цьому він ще раз підтвердив, що не буде балотуватися до Верховної Ради України», – наголосив політик.

За його словами, після виборів пан Гордон хоче повернутись до журналістської діяльності.

«Ми впевнені, що навіть в умовах браку часу, ресурсів і доступу до популярних ЗМІ, маючи таку велику підтримку співвітчизників, саме партія «Сила і Честь» стане тією рушійною силою, навколо якої буде сформовано якісну і дієву парламентську більшість», – додав Ігор Смешко.

Нагадаємо, 16 травня журналістське подружжя Дмитро Гордон і Олеся Бацман оголосило, що припиняє співпрацю з каналом «112 Україна», на якому вели авторські програми «Гордон» і «Бацман». За їхніми словами, вони не хочуть більше з’являтися на каналі, на якому кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук і його соратники пропагують ідеї «руского міра».

Фото: скрнішот 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4783
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прохожий
1763 дн. тому
Голосуйте за партию Смешко. Смешко умнейший человек. Три высших образования. Доктор технических наук, Генерал-полковник. Большой опыт дипломатической работы на благо Украине. Наши надоевшие народу гнилые барыжные политики и политички, с которыми он не связан, ему и в подметки не годятся. Патриот, в хорошем смысле этого слова. Надо понимать, что олигархи боятся не юлю (как известно она связана с Коломойским), а Игоря Петровича Смешко. Поэтому они все делают чтобы обмануть народ чтобы он не голосовал за Смешко. И бросают на это все зомборесурсы - ТВ-каналы, политтехнологов, политологов, ботов.
Прохожий
1763 дн. тому
Добавка. Такие же продажные и множество ботов вещающих на сайтах от имени народа. Я надеюсь, что несмотря на подлые, брехливые, постыдные мошеннические проекты против Смешко, его партия получит как минимум 30% голосов избирателей.
Прохожий
1763 дн. тому
Гордон единственный независимый журналист у нас в стране. Почти все остальные журналюги, все политологи, политтехнологи, являются продажными шавками олигархов и предателями народа. И всем надо понимать, что в политологов и политтехнологов нет никаких средств на прокорм, кроме как получать плату от олигархов для раскручивания подконтрольных им политиков и чтобы топить конкурентов. Поэтому если увидите на экрана развалившихся в креслах "нога на ногу", колени задраты чуть ли не выше головы, и злобно говрящие против Смешко, вы должны понимать, что за ними стоят подлые, воровитые олигархи, которые боятся Смешко.
Народ
1763 дн. тому
ДВА {CENSORED} КГБ НАПІВКРЕМЛІВСЬКА ВАТА ПРИБІЧНИКИ ПУЙЛА.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду