Канал «112 Україна» запускає програму Дмитра Гордона

Канал «112 Україна» запускає програму Дмитра Гордона

20 Лютого 2017
4176

Канал «112 Україна» запускає програму Дмитра Гордона

4176
На телеканалі «112 Україна» замість програми Наталії Влащенко «Люди. Hard Talk» стартує проект журналіста, видавця Дмитра Гордона під назвою «Гордон»
Канал «112 Україна» запускає програму Дмитра Гордона
Канал «112 Україна» запускає програму Дмитра Гордона

Про це стало відомо з проморолика телеканалу.

«Сильні світу цього вміють зберігати свої таємниці, і тим цікавіше задавати їм прямі та незручні питання, щоб відокремити правду від брехні і дізнатися істину. Вони будуть намагатися ухилятися від відповідей, але Дмитро Гордон постарається докопатися до самої суті. Ці люди розкажуть про те, про що прийнято мовчати – що хвилює суспільство і Дмитра Гордона зокрема», – йдеться в описі промо.

Програма «Гордон» виходитиме на телеканалі «112 Україна» щосуботи та щонеділі о 19:20.

Як повідомили «Детектору медіа» у прес-службі телеканалу, Дмитро Гордон буде говорити з гостями програми - представниками політичної еліти країни, людьми, причетними до прийняття важливих для України рішень, про те, що хвилює суспільство. Канал обіцяє, що ведучий буде ставити прямі і не завжди зручні для гостей питання, й глядачі побачать його іншим.

Як писав «Детектор медіа», 19 лютого телеведуча Наталя Влащенко заявила, що йде з телеканалу «112 Україна» на канал ZIK заради «великого шоу». Вона працюватиме креативним продюсером каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4176
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду