На Волині у ДТП загинув журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк

На Волині у ДТП загинув журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк

9 Березня 2019
3520

На Волині у ДТП загинув журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк

3520
8 березня у селі Струмівка водій легковика збив двох пішоходів, один із них - журналіст Юрій Яцюк - загинув на місці. Як пишуть місцеві ЗМІ, він повертався з похорону журналіста Романа Флішаровського, який помер 7 березня.
На Волині у ДТП загинув журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк
На Волині у ДТП загинув журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк

Про аварію повідомляється на сайті Нацполіції.

«На автодорозі у селі Струмівка Луцького району легковик Volkswagen Golf збив двох пішоходів. Один з них, журналіст місцевої телерадіокомпанії, загинув. Трагедія трапилася ввечері. За кермом легковика перебував 50-річний лучанин. Водій допустив наїзд на двох пішоходів, 40-річну жінку та 57-річного чоловіка, які переходили проїжджу частину за межами пішохідного переходу», - йдеться в повідомленні.

Постраждалу жінку госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Місцеве видання «Волинські Новини» повідомляє, що загиблий - це журналіст ТРК «Аверс» Юрій Яцюк. Як підтвердили агентству у патрульній поліції, журналісту надавали допомогу, проте врятувати його не вдалося. У виданні зазначають, що цього вечора Яцюк повертався з похорону журналіста Романа Флішаровського, який помер 7 березня.

Водій автомобіля заявив, що його засліпило зустрічне світло, він не впорався з керуванням - і тому сталося зіткнення.

Про смерть журналіста також повідомляється на сторінці ТРК «Аверс» у Facebook.

«Сьогодні трагічно обірвалося життя нашого колеги, Заслуженого журналіста України Юрія Антоновича Яцюка. Це велика втрата для родини та спортивної журналістики Волині. Незмінний автор сюжетів та програм на спортивну тематику - він давно полюбився глядачу. Його голос знає чи не кожен уболівальник області та й далеко за її межами», - зазначено в дописі.

Юрій Яцюк народився 12 квітня 1961 року. У 2013 році отримав звання Заслуженого журналіста України.

Раніше повідомлялось, що у Польщі в дорожньо-транспортній пригоді загинув журналіст Роман Кісіль, який раніше працював у інформаційному агентстві УНІАН, та його матір Надія. Однорічна дочка Кісіля Софійка не постраждала. Керівниця консульського відділу посольства України в Польщі Світлана Криса взяла дівчинку під консульську опіку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3520
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду