detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
01.11.2018 13:19
Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»
Журналіст Дмитро Реплянчук перейшов з «Громадського ТБ» у проект «Слідство.Інфо»
Журналіст Дмитро Реплянчук, який працював на «Громадському телебаченні» з 2015 року, повідомив про своє звільнення. Він перейшов у проект «Слідство.Інфо», яким керує Анна Бабінець

Пан Реплянчук прокоментував «Детектору медіа» свої звільнення.

«На "Громадському" працював три роки, з листопада 2015-го. Це був дуже крутий досвід і дуже крута школа, бо там працюють профі. Але з 1 листопада я вирішив приєднатися до команди "Слідства", аби спробувати себе у новому форматі – створенні великих розслідувальних фільмів», – рокзазав він.

Керівниця проекту «Слідство.Інфо» Анна Бабінець прокоментувала кадрові зміни в команді:

«Дмитро – дуже хороший репортер, на "Громадському" висвітлював складні та резонансні теми і ми щиро раді, що він приєднався до нашої команди. Впевнена, що його вміння і досвід підсилять команду "Слідства.Інфо"... Він працюватиме над створенням фільмів-розслідувань у продюсерській групі Євгенії Моторевської», – сказала вона.

Журналіста Євгенія Моторевська повідомила «Детектору медіа», що Реплянчук приступає до роботи сьогодні, 1 листопада.

«У Дмитра сьогодні перший робочий день на "Слідстві". Буде працювати над документальними фільмами разом зі мною та Катею Лихогляд. А також готувати текстові розслідування для сайту "Слідства". Тему наступного фільму ми поки не анонсуємо, тому що поки на етапі збору інформації», – розказала вона.

Перехід Реплянчука у проект «Слідство.Інфо» також прокоментувала шеф-редактор «Громадського ТБ» Ангеліна Карякіна.

«Ми працювали з Дмитром впродовж трьох років – за цей час він дуже виріс як репортер. Ми дуже багато разом пройшли. Тепер він захотів рухатися у напрямку розслідувань. Знаю, що багато над цим думав і це рішення йому далося непросто... Така реальність ринку – журналісти вчаться, виростають, бажають пробувати себе у різних ролях. Тому тут нічого дивного немає – кожна редакція працює в таких умовах», – сказала вона.

Голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що редакція планує залучати Реплянчука до стрімів «Громадського»: «Йому і далі цікаво робити стріми для "Громадського", тож ми домовилися залучати його, але, звісно, все залежить від зайнятості»

Фото: Facebook Дмитра Реплянчука

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY