Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»

Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»

19 Жовтня 2018
2472

Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»

2472
Журналістка Ірина Ромалійська повідомила про припинення співпраці з «Громадським телебаченням», де була ведучою російськомовного проекту «Громадское»
Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»
Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Мій останній ефір на "Громадському ТБ". Дякую вам, колеги, за цей досвід і за вашу теплу та світлу команду. Мені пощастило працювати з крутими Yana Sedova, Apenko Nadiya та усією командою "Громадського". Спасибі, Nataliya Gumenyuk, за те, що дала таку можливість. Обіймаю вас усіх», – написала пані Ромалійська в мережі.

«Детектору медіа» журналістка розказала, що працюватиме в іншому проекті.

«Останні кілька років я займалася фрілансом. Але нещодавно вирішила зосередитися лише на одному проекті. Що це за проект, скажу трохи пізніше», – прокоментувала Ромалійська.

Протягом двох тижнів вона також планує припиенити співпрацю з «Громадським радіо» та сайтом «Цензор.Нет».

«Детектор медіа» поцікавився у голови ГО «Громадське телебачення» Наталки Гуменюк, хто замість Ромалійської вестиме програму. Вона відповіла, що проект буде переформатовано.

«Ми переформатовуємо програму і робимо серію підкастів про ситуацію в країні і регіоні, якою займається команда російською, зокрема, кореспондентка Юліана Скібіцька, а також редакторка проекту Яна Сєдова. Це буде разом з оновленою версією сайту російською пізніше восени», – сказала пані Гуменюк.

Нагадаємо, Ромалійська стала ведучою російськомовного проекту іномовлення «Громадское» у травні 2018 року. Програма «Громадское» про події в Україні та Східній Європі виходила щочетверга о 19:00 на «Громадському телебаченні», а також на російськомовному сайті «Громадського» та у Facebook. Редакцію іномовлення «Громадского», що виходить російською мовою, очолює Яна Сєдова. Проект іномовлення «Громадського телебачення» з жовтня 2014-го року також включає і англомовну редакцію Hromadske International.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2472
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду