detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
19.10.2018 16:00
Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»
Ірина Ромалійська йде з «Громадського телебачення»
Журналістка Ірина Ромалійська повідомила про припинення співпраці з «Громадським телебаченням», де була ведучою російськомовного проекту «Громадское»

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Мій останній ефір на "Громадському ТБ". Дякую вам, колеги, за цей досвід і за вашу теплу та світлу команду. Мені пощастило працювати з крутими Yana Sedova, Apenko Nadiya та усією командою "Громадського". Спасибі, Nataliya Gumenyuk, за те, що дала таку можливість. Обіймаю вас усіх», – написала пані Ромалійська в мережі.

«Детектору медіа» журналістка розказала, що працюватиме в іншому проекті.

«Останні кілька років я займалася фрілансом. Але нещодавно вирішила зосередитися лише на одному проекті. Що це за проект, скажу трохи пізніше», – прокоментувала Ромалійська.

Протягом двох тижнів вона також планує припиенити співпрацю з «Громадським радіо» та сайтом «Цензор.Нет».

«Детектор медіа» поцікавився у голови ГО «Громадське телебачення» Наталки Гуменюк, хто замість Ромалійської вестиме програму. Вона відповіла, що проект буде переформатовано.

«Ми переформатовуємо програму і робимо серію підкастів про ситуацію в країні і регіоні, якою займається команда російською, зокрема, кореспондентка Юліана Скібіцька, а також редакторка проекту Яна Сєдова. Це буде разом з оновленою версією сайту російською пізніше восени», – сказала пані Гуменюк.

Нагадаємо, Ромалійська стала ведучою російськомовного проекту іномовлення «Громадское» у травні 2018 року. Програма «Громадское» про події в Україні та Східній Європі виходила щочетверга о 19:00 на «Громадському телебаченні», а також на російськомовному сайті «Громадського» та у Facebook. Редакцію іномовлення «Громадского», що виходить російською мовою, очолює Яна Сєдова. Проект іномовлення «Громадського телебачення» з жовтня 2014-го року також включає і англомовну редакцію Hromadske International.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY