Вахтанг Кіпіані підготував книжку про Другу світову

Вахтанг Кіпіані підготував книжку про Другу світову

7 Вересня 2018
2751

Вахтанг Кіпіані підготував книжку про Другу світову

2751
Вийшла друком книжка «Друга світова. Непридумані історії», укладачем якої є журналіст, історик Вахтанг Кіпіані
Вахтанг Кіпіані підготував книжку про Другу світову
Вахтанг Кіпіані підготував книжку про Другу світову

Про це повідомляє прес-служба каналу ZIK, на якому пан Кіпіані веде програму «Історична правда».

Книга складається з реальних сімейних історій, переказаних зі слів батьків, бабусь і дідусів.  У ній йдеться про українців, які воювали в різних арміях,  життя депортованих, долі вивезених на примусові роботи.

«Війна розділила родини, позбавила життів, скалічила долі… Знати і пам'ятати важливо в будь-який час. Навіть через багато десятиліть з'являються нові деталі, спогади і свідчення», – зазначено в анотації.

Книга «Друга світова. Непридумані історії» буде презентована у п'ятницю, 21 вересня, у рамках 25-го ювілейного Форуму видавців-2018 у приміщенні Наукової бібліотеки ЛНУ імені Івана Франка за адресою вул. Драгоманова, 5. Початок заходу о 17:00.

Нагадаємо, раніше Вахтанг Кіпіані презентував книжки «ОУН і УПА. «Зродились ми великої години…» та «Українська Канадіана». Також минулоріч у рамках Книжкового арсеналу у Києві була представлена книга «Війна двох правд. Поляки та українці в кривавому ХХ столітті».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2751
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду