Головою Гільдії продюсерів стала Алла Липовецька

Головою Гільдії продюсерів стала Алла Липовецька

3 Вересня 2018
2170

Головою Гільдії продюсерів стала Алла Липовецька

2170
Українська телевізійна академія визначилася з головою Гільдії продюсерів
Головою Гільдії продюсерів стала Алла Липовецька
Головою Гільдії продюсерів стала Алла Липовецька

Про це повідомляється на сторінці УТК у Facebook.

«За результатами голосування більшістю голосів обрано голову Гільдії продюсерів – Аллу Липовецьку», – йдеться у повідомленні.

Як писав «Детектор медіа», у жовтні 2017 року академіки Української телевізійної академії розділилися на професійно-жанрові гільдії.

Наразі їх шість:

  1. Гільдія продюсерів.
  2. Гільдія режисерів та сценаристів.
  3. Гільдія операторів, художників – постановників, художники з освітлення.
  4. Гільдія інформаційного, спортивного та суспільно-соціального телевиробництва.
  5. Гільдія дитячого, музичного та тематичного виробництва.
  6. Гільдія телевізійного дизайну та промо.

Академіки самі обирали, до якої гільдії увійти. Члени Телеакадемії, які не зробили свій вибір, були розподілені в гільдії на підставі досвіду роботи та за фаховим принципом. 

Голови гільдій входять до складу експертної ради Телеакадемії. Гільдії оцінюють від 12 до 20 відповідних тематичних або професійних номінацій Національної телевізійної премії «Телетріумф».

Нагадаємо, раніше було обрано членів трьох гільдій Української телевізійної академії. Головою Гільдії операторів, художників-постановників, художників з костюмів та художників зі світла призначено Сергія Борденюка, головою Гільдії телевізійного дизайну та промо обрано Олену Батенко, головою Гільдії режисерів та сценаристів став Артем Литвиненко.

Згодом було обрано голів ще двох гільдій. Продюсера, телеведучого Ігоря Кондратюка призначено головою Гільдії тематичних програм, музичного та дитячого виробництва. Головна продюсерка ТСН («1+1») Олена Несміян стала головою Гільдії інформаційного, спортивного та суспільно-соціального телевиробництва. 

Нагадаємо, Українська телевізійна академія була заснована у 2000 році та об’єднує представників усіх галузей теле- та кіноіндустрії. Головною метою Телеакадемії є максимальне сприяння всебічному розвитку телебачення та кінематографу України. Керівним органом Телеакадемії є експертна рада, до якої входять представники національних медіагруп та найбільших теле- та кіновиробничих компаній України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2170
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кондор
116 дн. тому
толку с этих гильдий если в украине очень мало производствених площадок или современых кинокомпаний по производству рентабельного контента большая голивудская 5 кинокомпаний определяет почти весь мировой медиаринок мира нужно сделать что би в украине появлялись новые современые кинокомпании для этого нужно льготное налогообложение юридических лиц занимающихся кинематографической деятельностью современая система рибейда украини грантовое материальное финансирование актеров и актрис сценаристов режисеров украини которые достигли определених результатов и являются обладателями мировых кинопремий таких как ОСКАР ЗОЛОТОЙ ГЛОБУС нужно что бы в украине появлялось больше современых кинокомпаний в том числе и в регионах так что надеемся на капитализацию основных и оборотных фондов кинокомпаний КРИВБАСФИЛЬМ игоря доценко и КОНДОР ПИКЧЕРЗ игоря гаевского
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду