Олег написав, що кінець близький - Каплан

Олег написав, що кінець близький - Каплан

8 Серпня 2018
2132

Олег написав, що кінець близький - Каплан

2132
Сестра українського режисера і політв'язня в РФ Олега Сенцова Наталія Каплан повідомила, що стан Олега катастрофічний.
Олег написав, що кінець близький - Каплан
Олег написав, що кінець близький - Каплан

Про це Наталія Каплан написала на своїй сторінці у Facebook.

«Усе не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає. Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, ніяких! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається», - повідомила вона.

Наталія Каплан також розповіла, що ЄСПЛ наполягає на переведенні Сенцова до цивільної лікарні, причому ближче до місця прописки.

«Олег відмовився, каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він вже потрапляв в реанімацію, з нього знущаються ще більше, ніж в тюремній», - додала вона.

«Це Росія, дитинко... і я взагалі не уявляю, що ще можна зробити і як його витягти... все дуже погано», - написала жінка.

Як повідомляв «Детектор медіа», адвокат Олега Сенцова Дмитро Дінзе, посилаючись на інформацію «дипломатів, які контактують з Росією», повідомив, що відпускати Олега не планують.

«Я, звичайно, не любитель чуток, мені більше факти цікаві, але тут інша ситуація. За інформацією від дипломатів, які контактують з Росією щодо вирішення питання з Олегом Сенцовим, вказується, що Сенцова не збираються відпускати, за типом НЕХАЙ ПОМИРАЄ ДЛЯ НАУКИ ІНШИМ УВ'ЯЗНЕНИМ. Якщо це правда, то я навіть не знаю, як це коментувати», - написав пан Дінзе.

Він також опублікував, пише ВВС Україна, звернення свого підзахисного, в якому Олег Сенцов заявив, що не припинить голодування навіть попри те, що його стан сильно погіршився.

«Жодні лікарі мене не вилікують. Тому що я не хворію, а голодую, і не збираюся зупинятися. Всім дякую! Всім великий привіт! Слава Україні», - йдеться в його зверненні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2132
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду