detector.media
08.08.2018 16:50
Олег написав, що кінець близький - Каплан
Олег написав, що кінець близький - Каплан
Сестра українського режисера і політв'язня в РФ Олега Сенцова Наталія Каплан повідомила, що стан Олега катастрофічний.

Про це Наталія Каплан написала на своїй сторінці у Facebook.

«Усе не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає. Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, ніяких! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається», - повідомила вона.

Наталія Каплан також розповіла, що ЄСПЛ наполягає на переведенні Сенцова до цивільної лікарні, причому ближче до місця прописки.

«Олег відмовився, каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він вже потрапляв в реанімацію, з нього знущаються ще більше, ніж в тюремній», - додала вона.

«Це Росія, дитинко... і я взагалі не уявляю, що ще можна зробити і як його витягти... все дуже погано», - написала жінка.

Як повідомляв «Детектор медіа», адвокат Олега Сенцова Дмитро Дінзе, посилаючись на інформацію «дипломатів, які контактують з Росією», повідомив, що відпускати Олега не планують.

«Я, звичайно, не любитель чуток, мені більше факти цікаві, але тут інша ситуація. За інформацією від дипломатів, які контактують з Росією щодо вирішення питання з Олегом Сенцовим, вказується, що Сенцова не збираються відпускати, за типом НЕХАЙ ПОМИРАЄ ДЛЯ НАУКИ ІНШИМ УВ'ЯЗНЕНИМ. Якщо це правда, то я навіть не знаю, як це коментувати», - написав пан Дінзе.

Він також опублікував, пише ВВС Україна, звернення свого підзахисного, в якому Олег Сенцов заявив, що не припинить голодування навіть попри те, що його стан сильно погіршився.

«Жодні лікарі мене не вилікують. Тому що я не хворію, а голодую, і не збираюся зупинятися. Всім дякую! Всім великий привіт! Слава Україні», - йдеться в його зверненні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY