За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат

За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат

8 Серпня 2018
913

За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат

913
Адвокат Олега Сенцова Дмитро Дінзе, посилаючись на інформацію «дипломатів, які контактують з Росією», повідомив, що відпускати Олега не планують.
За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат
За неофіційною інформацією, у Росії відпускати Сенцова не збираються – адвокат

Про це Дмитро Дінзе написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я, звичайно, не любитель чуток, мені більше факти цікаві, але тут інша ситуація. За інформацією від дипломатів, які контактують з Росією щодо вирішення питання з Олегом Сенцовим, вказується, що Сенцова не збираються відпускати, за типом НЕХАЙ ПОМИРАЄ ДЛЯ НАУКИ ІНШИМ УВ'ЯЗНЕНИМ. Якщо це правда, то я навіть не знаю, як це коментувати», - написав пан Дінзе.

Він також опублікував, пише ВВС Україна, звернення свого підзахисного, в якому Олег Сенцов заявив, що не припинить голодування навіть попри те, що його стан сильно погіршився.

«Мені навряд чи дозволять переведення у Сімферополь. А якщо й дозволять, то не факт, що там буде краще. Мій стан не для транспортування», - написав Сенцов. Він також додав, що не планує припиняти голодування, яке триває вже 87-й день.

«Жодні лікарі мене не вилікують. Тому що я не хворію, а голодую, і не збираюся зупинятися. Всім дякую! Всім великий привіт! Слава Україні», - йдеться в його зверненні.

Як повідомляв «Детектор медіа» з посиланням на Дмитра Дінзе, внаслідок голодування стан Олега Сенцова погіршився. Зокрема у Олега впав гемоглобін, що призвело до анемії, а також дуже низький пульс, близько 40 ударів на хвилину.

Також, за словами адвоката, в Олега погано з серцем, і його двічі намагалися вмовити виїхати у лікарню. Йому стало зле і через те, що в Лабитнангі дуже тепло, а в нього нині погана переносимість спеки. Олег відчуває слабкість в усьому тілі.

Сенцов також зазначає, що проти переведення його у цивільну лікарню Лабитнангі, оскількі «завідувач реанімаційним відділенням агресивно до нього ставиться, і ймовірніше за все, може лише нашкодити йому». Він також проти переведення його у лікарню деінде, «оскільки просто не витримає етапування і може померти».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
913
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду