1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення  з речовими доказами у своїй справі

1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення з речовими доказами у своїй справі

27 Лютого 2018
1048

1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення з речовими доказами у своїй справі

1048
Незаконно заарештований у Москві кореспондент «Укрінформу» Роман Сущенко і його адвокат Марк Фейгін, найімовірніше, закінчать ознайомлення з речовими доказами у четвер, 1 березня.
1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення  з речовими доказами у своїй справі
1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення  з речовими доказами у своїй справі

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Ознайомлення з речовими доказами слідства зайняло більше часу, ніж я припускав. Це багатогодинне прослуховування, перегляд аудіо- і відеозаписів (докладніше говорити не можу, оскільки справа засекречена). Почали ознайомлення минулої середи-четверга, продовжили у понеділок. Сподіваюся, закінчимо цього четверга», - сказав Марк Фейгін.

Він також уточнив, що згідно з жеребкуванням серед адвокатів, відвідає свого підзахисного у «Лефортово» в середу, 28 лютого.

Нагадаємо, віце-спікерка Верховної Ради, представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що змушена спростувати розповсюджену у ЗМІ інформацію щодо обміну українських політв’язнів у Росії Романа Сущенка і Олега Сенцова на засуджених в Україні дезертирів.

20 лютого Марк Фейгін і Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи, а сьогодні, в середу, 21 лютого, Роман Сущенко розпочав ознайомлення з речовими доказами у кримінальній справі проти нього.

Як писав «Детектор медіа», незаконно заарештований в Росії український журналіст Роман Сущенко, за словами його адвоката Марка Фейгіна, сподівається, що цього року його обміняють на російських військових.

За словами захисника, із Сущенком він зустрівся у СІЗО 15 лютого. Фейгін зазначив, що журналіст із великою увагою сприйняв слова Президента України про готовність обміняти його на російських військових, затриманих на території України.

7 лютого російський адвокат Марк Фейгін, який захищає незаконно заарештованого в Москві українського журналіста Романа Сущенка, поінформував про поточний графік процесуальних дій і про ймовірну позицію його підзахисного на суді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1048
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду