detector.media
27.02.2018 19:01
1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення з речовими доказами у своїй справі
1 березня Сущенко планує закінчити ознайомлення  з речовими доказами у своїй справі
Незаконно заарештований у Москві кореспондент «Укрінформу» Роман Сущенко і його адвокат Марк Фейгін, найімовірніше, закінчать ознайомлення з речовими доказами у четвер, 1 березня.

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Ознайомлення з речовими доказами слідства зайняло більше часу, ніж я припускав. Це багатогодинне прослуховування, перегляд аудіо- і відеозаписів (докладніше говорити не можу, оскільки справа засекречена). Почали ознайомлення минулої середи-четверга, продовжили у понеділок. Сподіваюся, закінчимо цього четверга», - сказав Марк Фейгін.

Він також уточнив, що згідно з жеребкуванням серед адвокатів, відвідає свого підзахисного у «Лефортово» в середу, 28 лютого.

Нагадаємо, віце-спікерка Верховної Ради, представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко заявила, що змушена спростувати розповсюджену у ЗМІ інформацію щодо обміну українських політв’язнів у Росії Романа Сущенка і Олега Сенцова на засуджених в Україні дезертирів.

20 лютого Марк Фейгін і Роман Сущенко завершили ознайомлення з матеріалами справи, а сьогодні, в середу, 21 лютого, Роман Сущенко розпочав ознайомлення з речовими доказами у кримінальній справі проти нього.

Як писав «Детектор медіа», незаконно заарештований в Росії український журналіст Роман Сущенко, за словами його адвоката Марка Фейгіна, сподівається, що цього року його обміняють на російських військових.

За словами захисника, із Сущенком він зустрівся у СІЗО 15 лютого. Фейгін зазначив, що журналіст із великою увагою сприйняв слова Президента України про готовність обміняти його на російських військових, затриманих на території України.

7 лютого російський адвокат Марк Фейгін, який захищає незаконно заарештованого в Москві українського журналіста Романа Сущенка, поінформував про поточний графік процесуальних дій і про ймовірну позицію його підзахисного на суді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY