Ведучими «Золотої Дзиґи» стануть Ахтем Сеітаблаєв і Василіса Фролова

Ведучими «Золотої Дзиґи» стануть Ахтем Сеітаблаєв і Василіса Фролова

27 Лютого 2018
1895

Ведучими «Золотої Дзиґи» стануть Ахтем Сеітаблаєв і Василіса Фролова

1895
20 квітня 2018 року в КВЦ «Парковий» відбудеться друга урочиста церемонія вручення кінопремії «Золота Дзиґа». Її ведучими стануть актор, режисер Ахтем Сеітаблаєв і телеведуча Василіса Фролова.
Ведучими «Золотої Дзиґи» стануть Ахтем Сеітаблаєв і Василіса Фролова
Ведучими «Золотої Дзиґи» стануть Ахтем Сеітаблаєв і Василіса Фролова

Про це в інтерв’ю виданню Insider розповіла виконавча директорка Української кіноакадемії Анна Мачух.

«Минулого року у нас був прекрасний ведучий Олександр Скічко, й ми вважаємо, що церемонія тоді пройшла на 5 з "+". Але хочемо експериментувати з форматами надалі. Тому, цього року обрали двох ведучих - Ахтема Сеітаблаєва та Василісу Фролову. Ахтем представник кіноіндустрії, а Василіса – ведуча з багаторічним досвідом. Ми сподіваємось, що таке поєднання зробить церемонію максимально цікавою для гостей заходу та глядачів Інтернет-трансляції. Ахтем повністю занурений в контекст, знає усіх кінематографістів особисто, а Васіліса, як досвідчений професіонал буде його підтримувати, бо дві години церемонії одному було би важко», – сказала вона.

На перемогу цього року претендуватимуть дві стрічки ведучого церемонії, режисера Ахтема Сеітаблаєва - «Чужа молитва» та «Кіборги».  

Нагадаємо, кінопремія  «Золота Дзиґа» цього року вручатиметься вдруге.

Серед номінантів - 38 вітчизняних фільмів (повний перелік – тут). Переможців буде обрано в 18 номінаціях

Почесну статуетку «Золота Дзиґа» за внесок у розвиток українського кіно отримає режисер, сценарист, педагог В’ячеслав Криштофович

Нагадаємо, премію «Золота Дзиґа» вручає Українська кіноакадемія, яку було створено в лютому 2017 року. Ініціатором став Одеський міжнародний кінофестиваль. До складу правління увійшли 15 кінематографістів. Головою було обрано кінорежисера, заслуженого діяча мистецтв України Михайла Іллєнка.

Головним символом Національної кінопремії стала статуетка «Золота дзиґа». Авторкою назви є директорка зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна» Ольга Захарова. Дизайн статуетки розробив український митець Назар Білик.

Про результати вручення першої премії «Золота дзиґа» - читайте тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1895
Читайте також
27.03.2018 13:30
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
2 084
21.04.2017 18:27
Ярослав Зубченко
для «Детектора медіа»
2 996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду