На Львівщині журналісту розбив голову майстер з ремонту пральних машин

На Львівщині журналісту розбив голову майстер з ремонту пральних машин

30 Листопада 2017
4469
30 Листопада 2017
12:49

На Львівщині журналісту розбив голову майстер з ремонту пральних машин

4469
У місті Стрий майстер з ремонту пральних машин розбив голову співробітникові видання «Діловий Стрий», яке надрукувало критичний матеріал про роботу цього майстра.
На Львівщині журналісту розбив голову майстер з ремонту пральних машин
На Львівщині журналісту розбив голову майстер з ремонту пральних машин

Про це повідомив Zaxid.net з посиланням на речницю Стрийського відділу національної поліції Львівщини Ольгу Мартинюк.

У опублікованому 21 листопада матеріалі йшлося про те, що майстер «забирає машинку і потім її не повертає», а також давалися номери телефонів цього майстра.

«Підприємець прийшов у редакцію, де працювали журналісти, які опублікували матеріал, і завдав тілесних ушкоджень одному зі співробітників сайту», – зазначила Ольга Мартинюк.

Як пише «Діловий Стрий», 28 листопада наприкінці робочого дня у редакцію передзвонив приватний підприємець Тарас Коцан з вимогами спростувати інформацію щодо нього. Телефоном чоловік погрожував: «Щас прийду і буду морди бить», «Ждите неожиданностей», «Я зараз зайду до вас в офіс і зроблю такий погром, що міліція вам не поможе», «Вас діти вдома чекають? От ви подумайте про свою сім’ю», «Розберіться, бо інакше ви сьогодні додому не попадете»…

Щоб вирішити питання, чоловіка запросили до редакції.

«Залетівши» до нас в офіс, почав погрожувати, що зараз буде всім «морди бити» і вимагати 100 тис. грн. за «моральний ущерб» за те, що ми йому зробили антирекламу. Після криків та нецензурної лайки завдав тілесних ушкоджень адміністратору сайту Кипеняку Андрію Дмитровичу. Удар був завданий у голову предметом, що нагадує кастет. Після цього з голови полилась кров і було видне розсічення. Потім після удару втік з офісу», – пише видання.

Андрій Кипеняк

Фото: «Діловий Стрий»

Після цього редакція викликала поліцію.

У Стрийському відділі поліції повідомили, що постраждалий Андрій Кипеняк написав заяву у поліцію, відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Як повідомляв «Детектор медіа», у ніч з 2 на 3 листопада в Миколаєві троє невідомих напали на журналіста Прямого телеканалу Дмитра Тьосова, який за хвилину мав вийти на зв’язок зі студією в Києві. Поліція затримала нападників по гарячих слідах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4469
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду