На журналіста Прямого каналу у Миколаєві напали перед виходом в ефір

На журналіста Прямого каналу у Миколаєві напали перед виходом в ефір

3 Листопада 2017
2418
3 Листопада 2017
12:36

На журналіста Прямого каналу у Миколаєві напали перед виходом в ефір

2418
У ніч з 2 на 3 листопада в Миколаєві троє невідомих напали на журналіста Прямого телеканалу Дмитра Тьосова, який за хвилину мав вийти на зв’язок зі студією в Києві. Поліція затримала нападників по гарячих слідах.
На журналіста Прямого каналу у Миколаєві напали перед виходом в ефір
На журналіста Прямого каналу у Миколаєві напали перед виходом в ефір

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook керівник проекту «Кримінал» Катерина Трушик.

«Цього не побачив наш глядач – для нього все виглядало як технічна проблема. Однак для нас це був дуже важкий ефір!.. – написала пані Трушик. - Дмитро Тьосов уже був готовий виходити в прямий ефір, коли на нього налетіли троє. Все це сталося на наших очах, однак допомогти Дмитру ми не могли! Від безпорадності було моторошно! Редактори дзвонили на всі відомі нам номери телефонів близького оточення Діми, і, звичайно, поліції. Зрештою Дмитро вийшов на зв'язок. Щиро дякую поліції Миколаєва за допомогу! Детальніше – в проекті Кримінал о 16.45».

Дмитро Тьосов якраз готувався відповісти на запитання ведучого програми «Кримінал» Олександра Лірчука щодо резонансної в Миколаєві справи, коли на екрані замість власкора каналу з’явилося щось незрозуміле.

«Так, на мене минулої ночі напали невідомі, коли мав вийти в прямий ефір, - розповів сам Дмитро в коментарі Укрінформу. - Їх було троє. Один вдарив мене, відібрав техніку і телефон. Двоє інших, очевидно, підуть як свідки. Головне, що патрульні затримали їх протягом 15 хвилин після виклику. Дуже вдячний правоохоронним органам».

Журналіст запам’ятав номер машини нападників, завдяки чому поліція дуже швидко знайшла і зупинила схожий автомобіль в одному з дворів неподалік інциденту.

Як повідомляв «Детектор Медіа», наприкінці жовтня Одеські правоохоронці затримали двох чоловіків, які підозрюються у нападі в червні цього року на відому активістку і журналістку Світлану Підпалу. За словами начальника ГУНП в Одеській області Дмитра Головіна, підозрюваних встановлено й затримано в результаті цілого комплексу проведених слідчо-розшукових дій.

Фото: Facebook Дмитра Тьосова 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2418
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду