Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»

Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»

4 Вересня 2017
3774

Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»

3774
1 вересня у рівненському видавництві «Друк Волині» вийшла книга головного редактора Видавничого дому «ОГО» (Рівне), секретаря Національної спілки журналістів України (НСЖУ) з напрямку навчальної діяльності Віталія Голубєва «Лайфхак для журналіста: як ефективно використовувати час та інформацію».
Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»
Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»

Автор дав коментар «Детектору медіа».

«Цільова аудиторія книги – журналісти і редактори. Насамперед, не початківці, а ті, хто вже не перший рік працює в журналістиці й потребує практичних інструментів для підвищення ефективності своєї роботи - аби встигати і заробляти більше. Матеріал збирав кілька років, спостерігаючи за досвідом колег та узагальнюючи висновки з власних успіхів та помилок. Тема професійної та особистої ефективності – наскрізна для книги. Весь матеріал у ній згруповано за трьома розділами: "Час", "Інформація" та "Особиста ефективність"», - розповів Віталій Голубєв.

У книзі «Лайфхак для журналіста» - 86 порад, які грунтуються на понад 20-річному досвіді автора та 25-річній історії газети «ОГО» - одного з перших незалежних регіональних друкованих видань у Україні. Обсяг видання - 136 сторінок.

Автор передмови – засновник «ОГО» Віктор Данилов. Рецензент – голова НСЖУ Сергій Томіленко.

«Історія становлення незалежної преси в незалежній Україні – це історія розвитку не "завдяки", а "всупереч". Але протидія народжує ще сильнішу дію, а перешкоди вчать виживанню та розвитку. Уся наша 25-річна історія – це суцільний лайфхак», - сказав засновник Видавничого дому «ОГО» Віктор Данилов.

«Для Національної спілки журналістів України підвищення кваліфікації колег належить до пріоритетів роботи. Автор книги Віталій Голубєв – секретар НСЖУ саме з напрямку навчальної діяльності. Тому особливо радію виходу новинки. Це конкретний внесок активіста НСЖУ в нашу спільну справу. "Лайфхак для журналіста" цікавий, у хорошому розумінні, "заземленістю" наведених порад, їхньою суто практичною, я б сказав, прагматичною спрямованістю», - прокоментував вихід книжки голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Віталій Голубєв – головний редактор Видавничого дому «ОГО», викладач Національного університету «Острозька академія», керівник Школи універсального журналіста. У 2017 році обраний секретарем Національної спілки журналістів України з навчальної діяльності. Постійний актор «Детектора медіа».

«Лайфхак для журналіста» - третя книга Віталія Голубєва. Перші дві були адресовані молодим журналістам і журналістам-початківцям, а також педагогам, які працюють із майбутніми журналістами - це «Школа універсального журналіста» (2009, 2010) та «Універсальна журналістика» (2016, 2017).

Замовити книгу можна безпосередньо в автора, написавши йому на Facebook (facebook.com/golubev2305) або електронною поштою (vg2001@ukr.net).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду