detector.media
04.09.2017 18:15
Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»
Головред «ОГО» Віталій Голубєв випустив книжку «Лайфхак для журналіста»
1 вересня у рівненському видавництві «Друк Волині» вийшла книга головного редактора Видавничого дому «ОГО» (Рівне), секретаря Національної спілки журналістів України (НСЖУ) з напрямку навчальної діяльності Віталія Голубєва «Лайфхак для журналіста: як ефективно використовувати час та інформацію».

Автор дав коментар «Детектору медіа».

«Цільова аудиторія книги – журналісти і редактори. Насамперед, не початківці, а ті, хто вже не перший рік працює в журналістиці й потребує практичних інструментів для підвищення ефективності своєї роботи - аби встигати і заробляти більше. Матеріал збирав кілька років, спостерігаючи за досвідом колег та узагальнюючи висновки з власних успіхів та помилок. Тема професійної та особистої ефективності – наскрізна для книги. Весь матеріал у ній згруповано за трьома розділами: "Час", "Інформація" та "Особиста ефективність"», - розповів Віталій Голубєв.

У книзі «Лайфхак для журналіста» - 86 порад, які грунтуються на понад 20-річному досвіді автора та 25-річній історії газети «ОГО» - одного з перших незалежних регіональних друкованих видань у Україні. Обсяг видання - 136 сторінок.

Автор передмови – засновник «ОГО» Віктор Данилов. Рецензент – голова НСЖУ Сергій Томіленко.

«Історія становлення незалежної преси в незалежній Україні – це історія розвитку не "завдяки", а "всупереч". Але протидія народжує ще сильнішу дію, а перешкоди вчать виживанню та розвитку. Уся наша 25-річна історія – це суцільний лайфхак», - сказав засновник Видавничого дому «ОГО» Віктор Данилов.

«Для Національної спілки журналістів України підвищення кваліфікації колег належить до пріоритетів роботи. Автор книги Віталій Голубєв – секретар НСЖУ саме з напрямку навчальної діяльності. Тому особливо радію виходу новинки. Це конкретний внесок активіста НСЖУ в нашу спільну справу. "Лайфхак для журналіста" цікавий, у хорошому розумінні, "заземленістю" наведених порад, їхньою суто практичною, я б сказав, прагматичною спрямованістю», - прокоментував вихід книжки голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Віталій Голубєв – головний редактор Видавничого дому «ОГО», викладач Національного університету «Острозька академія», керівник Школи універсального журналіста. У 2017 році обраний секретарем Національної спілки журналістів України з навчальної діяльності. Постійний актор «Детектора медіа».

«Лайфхак для журналіста» - третя книга Віталія Голубєва. Перші дві були адресовані молодим журналістам і журналістам-початківцям, а також педагогам, які працюють із майбутніми журналістами - це «Школа універсального журналіста» (2009, 2010) та «Універсальна журналістика» (2016, 2017).

Замовити книгу можна безпосередньо в автора, написавши йому на Facebook (facebook.com/golubev2305) або електронною поштою (vg2001@ukr.net).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY