Людмила Добровольська очолила випуски новин «Сьогодні» на «Україні»

Людмила Добровольська очолила випуски новин «Сьогодні» на «Україні»

7 Серпня 2017
10114

Людмила Добровольська очолила випуски новин «Сьогодні» на «Україні»

10114
Телеканал «Україна» підтвердив призначення Людмили Добровольської на одну з керівних посад в інформаційній службі телеканалу «Україна». Сьогодні, 7 серпня, нового керівника представили колективу, повідомляє прес-служба каналу «Україна».
Людмила Добровольська очолила випуски новин «Сьогодні» на «Україні»
Людмила Добровольська очолила випуски новин «Сьогодні» на «Україні»

Телеведуча і журналістка Людмила Добровольська стала керівником двох випусків новин інформаційної програми «Сьогодні», за які раніше відповідала Олена Цинтила. До сфери її відповідальності входитиме праймовий випуск новин «Сьогодні» о 19:00 та випуск о 15:00.

У свою чергу Олена Цинтила стала керівником нового публіцистичного проекту каналу «Україна». Вона відповідатиме за реалізацією творчої концепції нового соціально-публіцистичного проекту, мета якого – знайти нові, нестандартні відповіді на гострі виклики вітчизняних реалій.

Про перехід Людмили Добровольської на «Україну» «Детектору медіа» стало відомо з власних джерел 3 серпня, але на той момент не було відомо, яку саме посаду вона обійме на каналі.

«Кадрові зміни на каналі “Україна” покликані, водночас, надати нового імпульсу публіцистичному напряму мовлення в нашому ефірі, а також залучити до роботи в команді інформаційного проекту “Сьогодні” ще одного досвідченого фахівця», – прокоментував ротації в колективі генеральний продюсер новин «Медіа Групи Україна» Олексій Мустафін.

Раніше Людмила Добровольська працювала керівником департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK. Вона обіймала цю посаду з літа 2016-го по березень 2017-го. Вона пояснила своє звільнення тим, що погляди на подальший розвиток телеканалу «дещо відрізняються» від планів нової команди (на той момент на ZIK прийшли новий генеральний продюсер Гайгисиз Гелдієв, який нині вже теж залишив канал, і креативна продюсерка Наталія Влащенко). Замість Людмили Добровольської інформаційний департамент ZIK очолила колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно.

За чутками, Людмила Добровольська могла приєднатися до команди Прямого каналу, який запускається на базі переформатованого каналу Tonis. Але сама вона нещодавно це спростувала.

У минулому Людмила Добровольська була ведучою ТСН на «1+1», інформаційного тижневика на каналі «Сіті», інтелект-шоу «Найрозумніший» на каналі «Україна», радіостанції «Голос столиці», новин на каналі UBR. Є лауреаткою двох премій «Телетріумф» – у номінаціях «Ведуча інформаційних програм» і «Ведуча телепрограм будь-якого формату».

Олена Цинтила в минулому працювала кореспонденткою програми «Подробности» на «Інтері», радіоведучою, журналісткою. На телеканалі «Україна» працює з листопада 2014 року, з квітня 2015-го була керівником проекту «События» («Сьогодні») о 19:00 та о 15:00.

Програма «Сьогодні» на каналі «Україна» – частина єдиного інформаційного мультиплатформового бренду «Сьогодні» («Медіа Група Україна»), складовими якого є однойменні телевізійний проект, газета і сайт. Раніше інформаційна програма телеканалу «Україна» мала назву «События», але 14 лютого 2017 року було проведено ребрендинг і «События» змінили назву на «Сьогодні».

Нагадаємо, що 14 грудня 2016 року, генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна» був призначений медіаменеджер Олексій Мустафін.

Фото: Facebook Людмили Добровольської

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10114
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду