Ведучий ZIK Остап Дроздов видав свій другий роман

Ведучий ZIK Остап Дроздов видав свій другий роман

18 Травня 2017
3810

Ведучий ZIK Остап Дроздов видав свій другий роман

3810
Ведучий авторського ток-шоу Drozdov та політичної програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов підготував другий роман під назвою «№2». Перший його роман мав назву «№1».
Ведучий ZIK Остап Дроздов видав свій другий роман
Ведучий ZIK Остап Дроздов видав свій другий роман

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Дії у романі розгортаються від початку ХХ століття до «дня завтрашнього» на території як рідного для автора Львова, так і далекої Австралії.

«Найголовнішим, центральним персонажем роману є Країна як така. Не У, а просто Країна, яка то мотивує, то дратує, то зачаровує, то обурює, то ощасливлює, то виштовхує. І що би не переживали персонажі роману в приватному житті, усе одно вони гостро відчувають крижаний подих Країни, від якої нікуди не дітися і яку ти мусиш полюбити навіть усупереч…», – йдеться в анотації.

Попри хронологічний і локаційний розмах стежки усіх головних героїв все ж приводять до Країни. 

«Роман «№2» для мене є дуже знаковим. Хтось мені сказав, що зазвичай другі твори у більшості авторів є слабшими від перших – так часто є у письменників, у музикантів. Тому після дуже успішного дебюту з романом-вибухом «№1» мене оцінюватимуть яксамраз по другому роману. І тут, хочу сказати, я цілком спокійний. Я часто ламаю певні стереотипи, тож із романом «№2» поламаю теж – він є сильнішим, надривнішим, глибшим.

Якщо в «№1» я інколи бив себе по руках дещо не писати, то вже в «№2» я собі ні в чому не відмовляв. Так і з'явилася на світ дуже відверта і в дечому претензійна (від слова «претензії») полеміка з власною країною у вигляді тексту, де всі дійові персонажі зав'язані на країну, на пошук свого щастя в ній або поза нею.

Ті люди, які вже читали роман, кажуть, що автор ніби зняв з їхнього язика багато думок, які вони воліли б не озвучувати. Але все це – з любовю і навіть прощенням. Сподіваюся, текст «№2» нікого не залишить байдужим, адже я писав його якраз від небайдужості», – говорить Остап Дроздов.

Роман вийшов у «Видавництві Анетти Антоненко» на початку травня. Презентація книги відбулася 18 травня у рамках «Книжкового Арсеналу».

Нагадаємо, минулого року ведучий ZIK Остав Дроздов на Форумі видавців у Львові презентував дебютний роман «№1».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду