Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна

Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна

15 Квітня 2017
2380

Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна

2380
Журналіст, телеведучий Євген Кисельов, який приєднався до команди, що працюватиме над ребрендингом каналу Tonis, заявляє, що аналіз заяв прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова не має сенсу робити через те, що вони слугують прикриттям реальних дій Кремля.
Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна
Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна

Про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Дмитро Пєсков - це дрібна кремлівська шістка. Я б рекомендував всім якомога менше часу витрачати на обговорення його заяв, що часом бувають безглуздими. Ми знаємо масу прикладів з минулого, коли Пєсков говорив одне, а в реальному житті дуже швидко зовсім інше», - сказав Євген Кисельов у відповідь на прохання прокоментувати заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова про те, що у Кремлі не виключають, що в найближчій перспективі лідери нормандської четвірки можуть провести зустріч.

«Я розумію, що він озвучує те, що йому доручає озвучувати його начальник - я маю на увазі президента Росії Путіна. Іноді він, на мій погляд, діє на свій страх і ризик. Іноді йому кажуть: ну, ти піди, скажи там що-небудь, і він далі виступає вже в силу своїх інтелектуальних здібностей, які у нього, на мій погляд, далеко не безмежні. Іноді його просто використовують як презерватив - змушують його говорити одне, а роблять інше. За це йому і платять ті великі гроші, на які він купує якісь незвичайні годинник, машини, квартири, влаштовує якісь дорогі весілля ... Я ще раз кажу, давайте не будемо вважати якусь там прохідну заяву пана Пєскова істиною в останній інстанції», - сказав Євген Кисельов.

Російські ЗМІ повідомляють, що прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в 2016 році заробив 12,8 мільйона рублів, тобто більше ніж Володимир Путін. У нього у власності дві квартири, 1/2 частка ще одного, а також місце для паркування, випливає з декларації, розміщеній на сайті Кремля. Крім того, у прес-секретаря російського лідера є Toyota Land Cruiser 200.

Дохід дружини Пєскова, фігуристки Тетяни Навки склав 120,8 мільйона рублів. Вона володіє двома земельними ділянками площею приблизно 8000 і 1400 квадратних метрів, двома житловими будинками, чотирма квартирами і машино-місцем. Колишня спортсменка також має в своєму розпорядженні машинами Mercedes CL 63 AMG, Mercedes ML 63 AMG, Lexus RX350 і мотовсюдихід Yamaha.

Президент Росії Володимир Путін заробив в минулому році майже 8,9 мільйона рублів. У Путіна також є два автомобіля ГАЗ М21, «Нива» і причіп «Скіф».

Нагадаємо, Євген Кисельов працював ведучим на телеканалі NewsOne з липня 2016 року. До переходу на NewsOne пан Кисельов вів на «Інтері» ток-шоу «Чорне дзеркало». З каналу він звільнився 15 квітня, а 19 квітня оголосив про початок співпраці з каналом «112 Україна». Проте жодного випуску заявленої програми «Вечірній прайм з Євгенієм Кисельовим» так і не вийшло.

9 січня 2017 року генеральний продюсер каналу NewsOne Олексій Семенов оголосив, що залишає канал разом з двома ведучими – Матвієм Ганапольським і Євгенієм Кисельовим. Пан Семенов утримувався від коментарів, повідомивши, що «перебуває в переговорному процесі». На ринку виникло кілька версій того, куди йде пан Семенов – джерела «ДМ» повідомили, що це буде телеканал Tonis. Днями стало відомо, що Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу, цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив генеральний директор каналу Tonis Олександр Бутко.

У березні 2017 року телеведучий Євген Кисельов приєднався до команди, що працюватиме над ребрендингом каналу Tonis. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Детектору медіа». Євген Кисельов зазначив, що причиною його переходу на Tonis стала успішна співпраця з Олексієм Семеновим, якого призначено новим генеральним продюсером каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2380
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду