detector.media
15.04.2017 15:17
Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна
Євген Кисельов закликав журналістів не приділяти уваги заявам прес-секретаря Путіна
Журналіст, телеведучий Євген Кисельов, який приєднався до команди, що працюватиме над ребрендингом каналу Tonis, заявляє, що аналіз заяв прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова не має сенсу робити через те, що вони слугують прикриттям реальних дій Кремля.

Про це він сказав в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Дмитро Пєсков - це дрібна кремлівська шістка. Я б рекомендував всім якомога менше часу витрачати на обговорення його заяв, що часом бувають безглуздими. Ми знаємо масу прикладів з минулого, коли Пєсков говорив одне, а в реальному житті дуже швидко зовсім інше», - сказав Євген Кисельов у відповідь на прохання прокоментувати заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова про те, що у Кремлі не виключають, що в найближчій перспективі лідери нормандської четвірки можуть провести зустріч.

«Я розумію, що він озвучує те, що йому доручає озвучувати його начальник - я маю на увазі президента Росії Путіна. Іноді він, на мій погляд, діє на свій страх і ризик. Іноді йому кажуть: ну, ти піди, скажи там що-небудь, і він далі виступає вже в силу своїх інтелектуальних здібностей, які у нього, на мій погляд, далеко не безмежні. Іноді його просто використовують як презерватив - змушують його говорити одне, а роблять інше. За це йому і платять ті великі гроші, на які він купує якісь незвичайні годинник, машини, квартири, влаштовує якісь дорогі весілля ... Я ще раз кажу, давайте не будемо вважати якусь там прохідну заяву пана Пєскова істиною в останній інстанції», - сказав Євген Кисельов.

Російські ЗМІ повідомляють, що прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в 2016 році заробив 12,8 мільйона рублів, тобто більше ніж Володимир Путін. У нього у власності дві квартири, 1/2 частка ще одного, а також місце для паркування, випливає з декларації, розміщеній на сайті Кремля. Крім того, у прес-секретаря російського лідера є Toyota Land Cruiser 200.

Дохід дружини Пєскова, фігуристки Тетяни Навки склав 120,8 мільйона рублів. Вона володіє двома земельними ділянками площею приблизно 8000 і 1400 квадратних метрів, двома житловими будинками, чотирма квартирами і машино-місцем. Колишня спортсменка також має в своєму розпорядженні машинами Mercedes CL 63 AMG, Mercedes ML 63 AMG, Lexus RX350 і мотовсюдихід Yamaha.

Президент Росії Володимир Путін заробив в минулому році майже 8,9 мільйона рублів. У Путіна також є два автомобіля ГАЗ М21, «Нива» і причіп «Скіф».

Нагадаємо, Євген Кисельов працював ведучим на телеканалі NewsOne з липня 2016 року. До переходу на NewsOne пан Кисельов вів на «Інтері» ток-шоу «Чорне дзеркало». З каналу він звільнився 15 квітня, а 19 квітня оголосив про початок співпраці з каналом «112 Україна». Проте жодного випуску заявленої програми «Вечірній прайм з Євгенієм Кисельовим» так і не вийшло.

9 січня 2017 року генеральний продюсер каналу NewsOne Олексій Семенов оголосив, що залишає канал разом з двома ведучими – Матвієм Ганапольським і Євгенієм Кисельовим. Пан Семенов утримувався від коментарів, повідомивши, що «перебуває в переговорному процесі». На ринку виникло кілька версій того, куди йде пан Семенов – джерела «ДМ» повідомили, що це буде телеканал Tonis. Днями стало відомо, що Олексій Семенов зустрічався з колективом телеканалу, цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив генеральний директор каналу Tonis Олександр Бутко.

У березні 2017 року телеведучий Євген Кисельов приєднався до команди, що працюватиме над ребрендингом каналу Tonis. Про це він розповів у ексклюзивному інтерв’ю «Детектору медіа». Євген Кисельов зазначив, що причиною його переходу на Tonis стала успішна співпраця з Олексієм Семеновим, якого призначено новим генеральним продюсером каналу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY