Блогер Саша Сотнік повернувся до Москви

Блогер Саша Сотнік повернувся до Москви

19 Грудня 2016
1708

Блогер Саша Сотнік повернувся до Москви

1708
Російський блогер Саша Сотнік, який випускає авторську суспільно-політичну програму «SotnikTV» і був вимушений у вересні 2016 року переїхати до Грузії через погрози, повернувся до Москви
Блогер Саша Сотнік повернувся до Москви
Блогер Саша Сотнік повернувся до Москви

Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».

«Я повернувся 17-го, позавчора. Просто не афішував своє повернення, не бажаючи провокацій», – сказав блогер.

Він також зазначив, що телефонні погрози та попередження «доброзичливців» на його адресу припинилися, а листи з погрозами, які надходять на електронну пошту, з деяких пір не носять масового характеру.

Тож, за словами Сотніка, у Москві він продовжуватиме працювати над своїм проектом Sotnik-TV, усвідомлюючи ступінь ризику, пов'язаного з його поверненням до Росії.

Нагадаємо, російський журналіст Олександр Сотнік, який випускає авторську суспільно-політичну програму «SotnikTV», виїхав із Росії до Грузії через численні погрози. Згодом стало відомо, що і в Грузії журналісту продовжують надходити погрози, але Сотнік повідомив, що політичного притулку не проситиме. Наприкінці жовтня Сотніку знову почали погрожувати. Цього разу - убивстом. 

17 листопада стало відомо, що за адресу, де проживає Сотнік, злочинці пропонували 5 тис доларів США.

На фото - Саша Сотнік

Фото: особистий архів Сотніка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1708
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду