Сайт «Вестей» отримав нового головреда

Сайт «Вестей» отримав нового головреда

27 Жовтня 2016
1294

Сайт «Вестей» отримав нового головреда

1294
Рада директорів медіахолдингу «Вести Украина» призначила головним редактором новинного сайту vesti-ukr.com Ігора Кулика
Сайт «Вестей» отримав нового головреда
Сайт «Вестей» отримав нового головреда

Про це повідомляється на сайті видання.

«Проект націлений на подальший розвиток, і пріоритетом стане залучення журналістів з новими навичками в графіку, відео, технології, аналізі даних, взаємодії з аудиторією і багато іншого», - прокоментував своє призначення пан Кулик.

Раніше посаду головреда обіймала Катерина Терехова. Пан Кулик був її заступником з моменту запуску сайту 14 травня 2013 року.

 «"Вести" надихають рости і рухатися далі, до нових викликів і проектам. Залишаюся відданим читачем, глядачем, слухачем "Вестей" і вірю в нові успіхи улюбленої команди. Тому що "старими" ми всі і всім вже довели», - сказала пані Терехова.

Як повідомляють «Вести», у планах редакції робота по збільшенню лояльної аудиторії і подальший розвиток цифрового сторітеллінга.

Нагадаємо, на початку 2016 року колишній головний редактор газети «Вести» та екс-керівник медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп» (нині – «Вести Украина») Ігор Гужва, який називав себе власником медіахолдингу, вийшов зі структури власності телеканалів і радіостанцій холдингу.

З березня 2016 року залишив посаду головного редактора «Радио Вести» Валерій Калниш,  але продовжив вести свої ефіри на радіостанції.  Пізніше стало відомо, що керівником інформаційної служби «Радио Вести» стала Ольга Куришко.

З 23 червня генеральним продюсером радіостанції «Радио Вести» був призначений Віталій Докаленко, який змінив на цій посаді Юлію Литвиненко. Водночас посаду шеф-редактора посіла Ірина Гаврилова. Колектив «Радио Вести» зажадав її звільнення через її висловлювання про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноту. 6 липня «Радио Вести» повідомило, що припиняє співпрацю з пані Гавриловою.

За початку року з «Радио Вести» звільнилася низка ведучих, які давно працювали в ефірі: Ксенія ТурковаМатвій Ганапольський, Сакен Аймурзаєв, Юлія Литвиненко,Василіса Фролова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1294
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду