detector.media
27.10.2016 09:43
Сайт «Вестей» отримав нового головреда
Сайт «Вестей» отримав нового головреда
Рада директорів медіахолдингу «Вести Украина» призначила головним редактором новинного сайту vesti-ukr.com Ігора Кулика

Про це повідомляється на сайті видання.

«Проект націлений на подальший розвиток, і пріоритетом стане залучення журналістів з новими навичками в графіку, відео, технології, аналізі даних, взаємодії з аудиторією і багато іншого», - прокоментував своє призначення пан Кулик.

Раніше посаду головреда обіймала Катерина Терехова. Пан Кулик був її заступником з моменту запуску сайту 14 травня 2013 року.

 «"Вести" надихають рости і рухатися далі, до нових викликів і проектам. Залишаюся відданим читачем, глядачем, слухачем "Вестей" і вірю в нові успіхи улюбленої команди. Тому що "старими" ми всі і всім вже довели», - сказала пані Терехова.

Як повідомляють «Вести», у планах редакції робота по збільшенню лояльної аудиторії і подальший розвиток цифрового сторітеллінга.

Нагадаємо, на початку 2016 року колишній головний редактор газети «Вести» та екс-керівник медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп» (нині – «Вести Украина») Ігор Гужва, який називав себе власником медіахолдингу, вийшов зі структури власності телеканалів і радіостанцій холдингу.

З березня 2016 року залишив посаду головного редактора «Радио Вести» Валерій Калниш,  але продовжив вести свої ефіри на радіостанції.  Пізніше стало відомо, що керівником інформаційної служби «Радио Вести» стала Ольга Куришко.

З 23 червня генеральним продюсером радіостанції «Радио Вести» був призначений Віталій Докаленко, який змінив на цій посаді Юлію Литвиненко. Водночас посаду шеф-редактора посіла Ірина Гаврилова. Колектив «Радио Вести» зажадав її звільнення через її висловлювання про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноту. 6 липня «Радио Вести» повідомило, що припиняє співпрацю з пані Гавриловою.

За початку року з «Радио Вести» звільнилася низка ведучих, які давно працювали в ефірі: Ксенія ТурковаМатвій Ганапольський, Сакен Аймурзаєв, Юлія Литвиненко,Василіса Фролова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY