Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»

Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»

8 Квітня 2015
1376

Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»

1376
Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»
Прокуратура розпочала ще одне кримінальне провадження щодо пожежі в кінотеатрі «Жовтень»

Прокуратура міста Києва розпочала ще одне кримінальне провадження у зв'язку із пожежею у кінотеатрі «Жовтень» - за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

 

Проведення досудового розслідування дорученого слідчому відділу Подільського райуправління міліції в Києві.

 

Одночасно, за фактом виникнення пожежі в кінотеатрі «Жовтень» триває розслідування щодо посадовців ТОВ «Кіноман» та столичного управління держслужби з надзвичайних ситуацій за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

 

Нагадаємо, пожежа у столичному кінотеатрі «Жовтень» виникла 29 жовтня 2014 року. 1 листопада міліція затримала двох підозрюваних у вчиненні цього злочину. Наразі молодиків судять за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї та бойових припасів) Кримінального кодексу України.

 

Кінотеатр «Жовтень» унаслідок пожежі зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн. 13 листопада 2014 року Київська міська рада ухвалила рішення передати цілісний майновий комплекс кінотеатру «Жовтень» в оренду ТОВ «Кіноман», яке раніше забезпечувало діяльність кінотеатру, до 1 квітня 2020 року. У січні київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження Київської міської держадміністрації про реконструкцію будівлі кінотеатру «Жовтень».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1376
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Артём Троицкий
3315 дн. тому
Так вроде же всё уже выяснили. Странно как-то, уже и людей судят по этому делу. Ну да ладно, судя по всему многие дела будут пересматриваться, особенно после чистки самой прокуратуры. Сегодня видел информацию, в Прокурорской правде, что ГПУ вводят в действие ген.инспекцию, по борьбе с коррупцией в самом ведомстве. Интересно что начальником этого ведомства, будет Давид Сакварелидзе. В штате планируется около 30 человек, только вот где столь честных и принципиальных сотрудников они найдут? Сам Сакварелидзе вряд ли из Грузии их привезёт. Остаются только те же прокуроры.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду